«حسین شمسی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تلاشهایی برای شناسایی و جمعآوری انشعابهای برق غیرمجاز در سطح استان به کارگرفته شده و انتظار است در این راستا مردم نیز در صورت اطلاع از وجود این انشعابات، مراتب را در اسرع وقت اطلاعرسانی کنند تا پیگیری لازم برای برخورد و جمعآوری آنها صورت گیرد و از خسارات ناشی از آن جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه استفاده غیرمجاز از انرژی برق یکی از چالشهای جدی این صنعت است که صدمات و خسارات قابل توجهی به شبکه و تاسیسات سایر مشترکان برق وارد میکند، ادامه داد: در سه ماه اول امسال بیش از چهار هزار انشعاب جدید به متقاضیان واگذار شده و تعداد مشترکان برق استان به ۷۴۰ هزار افزایش یافته است.
شمسی اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا در این استان سبب معوق شدن پرداخت صورتحساب مشترکان برق شده که این بدهی تاکنون به رقم یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
وی عنوان کرد: تامین منابع برق از محل هزینههای برق مصرفی و وصول مطالبات است و شرکت برق در زمینه پرداخت نشدن رقم بالای مطالبات با چالشهای جدی همراه است که امید است مردم به این مهم توجه کنند و بدانند تامین برق پایدار مستلزم پرداخت قبض بهای مصرفی مشترکان است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اضافه کرد: پارسال، یکهزار و ۵۹۸ مشترک برق در این استان در طرحهای کاهش مصرف برق مشارکت داشتند که امید است این آمار در سال جاری با افزایش بیشتری همراه باشد.
شمسی گفت: ۳۴۹ مشترک برق استان مرکزی در بخش صنعتی، یکهزار و ۲۷ مشترک در بخش کشاورزی و ۲۱۹ مشترک در سایر بخشها در طرح کاهش مصرف تابستان مشارکت داشتند و حدود ۵۸ میلیارد ریال به عنوان پاداش به مشترکان همکار در طرح های پیکسایی پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: ۷۰ درصد مصرف برق استان مرکزی در حوزه مولد است و انتظار است مشترکان بخش صنعتی و کشاورزی همکاری خوبی با شرکت توزیع برق این استان در کاهش پیک مصرف داشته باشند.
استان مرکزی ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در این استان ۷۴۰ هزار مشترک از خدمات شرکت توزیع برق برخوردارند.
نظر شما