مربیان کانون پرورش فکری کردستان یک هزار و ۸۳۳ اثر فرهنگی تولید کردند

سنندج - ایرنا - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان گفت: مربیان این استان برای جلب مشارکت اعضای در پویش در خانه بمانیم و مهار ویروس کرونا، یک هزار و ۸۳۳ اثر فرهنگی، هنری و ادبی ویژه فضای مجازی تولید کردند.

سهیلا شیخی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آثار در قالب طرح پیک امید در فضای مجازی تولید شده و تاکنون ۲۴۶ مورد از این آثار به معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور برای بارگذاری در تارنمای پیک امید این کانون ارسال شده است.

وی اضافه کرد: آثار تولید شده شامل ۴۹۴ مورد شعر و ادبیات، ۴۱ قطعه عکس، ۲۷ مورد انیمیشن و فیلم، ۳۸۹ اثر هنرهای تجسمی، ۴۷ اثر هنرهای نمایشی، پنج مورد سرود، ۱۳۸ مورد بازی و سرگرمی، ۴۶۱ اثر کاردستی و اریگامی و ۲۳۱ مورد قصه گویی است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان یادآور شد: آثار تایید شده برای بارگزاری در تارنمای پیک امید نیز شامل ۴۸ اثر قصه گویی صوتی، ۹۵ اثر کاردستی، ۲۵ اثر انیمیشن و فیلم، ۳۰ اثر هنرهای تجسمی، ۳۱ اثر شعر و ادبیات، ۲ مورد عکس، سه اثر هنرهای نمایشی، چهار مورد سرود، هشت مورد بازی و سرگرمی است.

وی با بیان اینکه هر اثری در سایت طرح پیک امید بارگذاری شود تمام جوامع هدف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور از آن بهره‌مند می‌شوند افزود: تاکنون بیش از ۱۰۰ تن از مربیان اقدام به تولید آثار فرهنگی، هنری و ادبی با دربرگیری جامعه هدف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرده‌اند.

شیخی با بیان اینکه در این طرح آموزش‌ها به جامعه هدف با خلاقیت‌های تصویری مربیان انجام می‌شود، گفت: اعضا می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.omid.kpf.ir و یا پرتال‌های کانون پرورش فکری در شبکه های مجازی از جمله اینیستاگرام مراجعه و نسبت به دریافت فایل‌های آموزشی مورد نظر خود اقدام کنند.

ثبت‌نام غیرحضوری در کانون پرورش فکری کردستان تمدید شد

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  کردستان با اشاره به اینکه با رونمایی از فاز نخست مرکز مجازی ثبت نام دوره های حضوری و مجازی تابستان ۹۹ در این استان از ابتدای تیر تا ۱۵ تیر آغاز شده بود اظهار داشت: به منظور جلب حداکثری اعضا ثبت نام در این دوره‌ها تا آخر این ماه تمدید شد.

شیخی اظهار داشت: تابستان امسال طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها مانند آموزش مهارت‌های زندگی، زیر مجموعه هنرهای تجسمی، نمایشی، پرورش صدا و سلفژ، انیمیشن و فیلم سازی، شعر و داستان نویسی، قصه‌گویی (زبان بدن، فن بیان، انتخاب و پرداخت متن) در ۲ سطح نوجوان و بزرگسال، نجوم در مرکز مجازی و مراکز حضوری کانون برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های تابستانی این سامانه شامل انواع دوره‌های فرهنگی، ادبی، هنری و مهارت‌های زندگی است که در سه سطح دوره‌های بدون محدودیت زمانی، کارگاه‌های زنده مجازی انجمن‌های تخصصی و دوره‌های مهارت‌آموزی مراکز استانی برگزار می‌شود.

شیخی تاکید کرد: با راه اندازی مرکز مجازی کانون، تمام ثبت نام‌ها از جمله عضویت و شرکت در کارگاه‌ها به صورت الکترونیکی بوده و پس از تکمیل فرم های تعیین شده در این سامامه انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: متقاضیان عضویت در مراکز کانون از تابستان امسال علاوه بر خدمات مرتبط با امانت کتاب و استفاده از سالن مطالعه هشت فعالیت کتاب محور رایگان مانند معرفی و نقد و بحث کتاب، روخوانی، آشنایی با مفاخر، مشاهیر، مشاغل و ویژگی‌های تاریخی و جغرافیای و اقوام سرزمین، آشنایی با قرآن و احادیث، مهارت‌های خوب شنیدن و خوب گفتن (قصه‌گویی) را نیز دریافت می‌کنند.

در حال حاضر ۴۰ هزار کودک و نوجوان در سطح استان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند که در ۲۰ مرکز ثابت و چهار کتابخانه سیار روستایی آموزش می‌بینند.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، قاره های آفریقا، اروپا و اقیانوسیه را هم تحت تاثیر قرار داده است.

سیما سادات لاری روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۶ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۶۱۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۶۸ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۲۴۳ هزار و ۵۱ نفر رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha