"سیدعلی آقازاده" روز سهشنبه در حاشیه راه اندازی ۲ طرح درمانی در جمع خبرنگاران افزود: ضروری است مردم برای عدم بازگشت محدودیتهای کرونایی شیوه نامههای بهداشتی را به جد رعایت کنند.
وی اظهار داشت: کادر درمان استان ظرف چهار ماه اخیر سختیهای زیادی را متحمل شده اند و تابآوری برای ادامه ارایه خدمات به بیماران را ندارند.
استاندار مرکزی گفت: تعداد زیادی از کادر درمان از جمله پزشک و پرستار به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و ممکن است استان در اوج بیماری برای ارایه خدمات به بیماران با تنگنا مواجه شود بنابراین مردم با استتفاده از ماسک از حجم کار کادر درمان بکاهند.
آقازاده افزود: فعالیت کارد درمان حرفهای و تخصصی است و تنها کمک مردم به این عزیزان رعایت نکات بهداشتی و استفاده مستمر از ماسک است.
وی اظهار داشت: تلاش شده است دانشگاه علوم پزشکی استان در جبهه مقابله با ویروس کرونا تنها نماند و طبق مصوبه قرارگاه پدافند زیستی دستگاهها مکلف هستند همچنان شیوه نامههای بهداشتی خود را از جمله ضدعفونی مکان ها را ادامه دهند.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.
نخستین مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی پس از قم در اول اسفندماه سال ۹۸ مشاهده شد و پس از آن مسئولان برای جلوگیری از انتشار این ویروس، بسیاری از کسب و کارها را تعطیل اعلام کردند.
بر اساس اعلام سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۴۳ هزار و ۵۱ نفر تا ۱۶ تیر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۶۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۱ هزار و ۷۳۱ نفر رسیده است.
نظر شما