۱۷ تیر ۱۳۹۹، ۲۲:۳۳
کد خبر: 83847961
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ترافیک بستری بیماران کرونایی در بیمارستان‌های بابل

ساری - ایرنا - بستری بیماران کرونایی در بیمارستان‌های بابل که از اواخر هفته گذشته روند افزایشی به خود گرفته بود ، در حال حاضر با سرعت بیشتری شتاب گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، افزایش بستری بیماران کرونایی طی روزهای گذشته در بابل سبب شد که در این شهرستان وضعیت قرمز کرونایی اعلام شود و مسوولان با اعلام محدودیت های جدیدی برای برخی از اماکن عمومی و ممنوعیت برپایی مراسم عزا و عروسی درصدد کاهشی کردن روند بستری بیماران کرونایی هستند.

با وجود اینکه روند بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال افزایش است همچنان بسیاری از شهروندان پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده و در بازارها و سطح شهر بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در حال انتشار ویروس کرونا هستند.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۳۳ بیمار جدید کرونایی در بیمارستان های این شهرستان بستری شدند. این آمار بالاترین بستری در ۲ ماه اخیر  می باشد  که  سبب شد تا هم اکنون آمار کل بیماران بستری کرونایی در بابل به ۱۵۲ نفر برسد.

همچنین براساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی بابل ۳۶ بیمار کرونایی بدحال در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های بابل بستری می باشند که این آمار نیز همچنان رو به افزایش است.

ماسک مهمترین محافظ در مقابل ویروس کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به خبرنگار ایرنا گفت: براساس تحقیقات انجام شده استفاده از ماسک بیش از ۸۰ درصد از انتقال ویروس کرونا به افراد جلوگیری می کند که این امر نقش ممتازی در شکست ویروس کرونا دارد.

دکتر سید فرزاد جلالی افزود: به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست بعد از اعلام وضعیت قرمز شهروندان بدون استفاده از ماسک از منازل خود خارج شوند که این امر بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های بابل را افزایشی تر می کند.

وی گفت: اگر شهروندان برای انجام کارهای ضروری باید از منزل خارج شوند فاصله گذاری یک و نیم متری را به طور دقیق رعایت کنند و اجازه ندهند ویروس کرونا به راحتی وارد بدن آنان شود.

وی افزود: شستن دست ها از جمله ابزارهای مهم برای شکست ویروس کرونا است که البته این شستن باید به صورت دقیق و به زمان ۲۰ ثانیه ادامه داشته باشد.

با اوج گیری دوباره ویروس کرونا در بابل، بستری بیماران کرونایی در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل افزایشی شد و وضعیت کرونایی در این شهرستان از روز شنبه هفته جاری به حالت قرمز درآمد.

زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از  ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha