احمدرضا احسانی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تولید یک اثر هنری نیاز به تمرین و ممارست فراوان دارد و در بعضی از رشته ها مانند تئاتر، موسیقی و فیلم که وابسته به کار گروهی هستند خلق یک اثر دشوارتر است و به همین دلیل امکانات و شرایط بهتری را نسبت به رشته های فردی مطالبه می کند.
وی اضافه کرد: استفاده از سالن های ۵۰۰ نفری مجتمع های فرهنگی و هنری برای تمرین گروه های هنری مناسب نیست و مستلزم هزینه های بسیاری برای سرمایش، گرمایش، صوت و نور است که صرفه اقتصادی ندارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در شهر کبودراهنگ وعده دادیم که یک پلاتو برای گروه های نمایشی و انجمن های شعر و ادبی بسازیم که با همکاری مسوولان محلی شرایط برای عمل به این وعده محقق شده است.
احسانی خاطرنشان کرد: در ملایر نیز با تغییر کاربری در ساختمان قدیمی مرکز آموزش هنر، فضایی برای ساخت پلاتو آماده شده است که ظرفیت مناسبی برای استفاده هنرهای نمایشی محسوب می شود.
به گفته وی در شهر تویسرکان هم نیاز به پلاتو احساس می شود که با تامین اعتبار می توانیم هنرمندان این شهر را هم خوشحال کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآوری کرد: ساخت پلاتو در شهرهای استان نیازمند تعامل و همکاری بیشتر فرمانداران، شهرداران و شوراهای اسلامی است تا در سایه مشارکت بهترین فضاها برای جامعه هنری ایجاد شود.
سالن ها یا فضاهای ویژه تمرین نمایش را به اصطلاح پلاتو می گویند. واژه پلاتو به طور تخصصی به محل فیلمبرداری که در آن انواع دکور قرار دارد و یک برنامه تلویزیونی در آن ضبط می شود، می گویند اما در حال حاضر در بین اهالی تئاتر پلاتو، در واقع همان اتاق یا سالن مناسب با دارا بودن شرایطی ویژه مانند داشتن کف پوش، سیستم صوتی و تهویه مناسب و همچنین آکوستیک بودن حداقلی فضا برای تمرین است.
نظر شما