ابراهیم سعدینی روز یکشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: این محدودههای معدنی شامل سه معدن پروانه بهره برداری بلامعارض، ۱۰ محدوده پروانه اکتشاف بلامعارض و ۹ محدوده مجوز برداشت است که واگذاری آن از طریق مزایده به متقاضیان واجد شرایط و دارای توان لازم برای اکتشاف و بهره برداری صورت میگیرد.
وی بیان داشت: این معادن در شهرستانهای بندرعباس، بندرلنگه، بندرخمیر، جاسک، سیریک، پارسیان، رودان، میناب، حاجی آباد و بستک قراردارند
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان اظهارداشت: مواد معدنی این معادن شامل سنگ نمک، دولومیت، سنگ گچ، مخلوط کوهی، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه و شن و ماسه رودخانهای است.
سعدینی ابرازداشت: متقاضیان میتوانند جهت کسب اطلاعات، دریافت اسناد و لیست موضوع مزایده به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) به آدرس https://www.setadiran.ir مراجعه وپس از دریافت اسناد مزایده، حداکثر تا تاریخ ۱۵ مردادماه امسال پیشنهاد قیمت خود را ارائه نمایند و جهت اطلاع از وضعیت برنده بودن در تاریخ ۲۲ مردادماه ۹۹ به سامانه یادشده مراجعه نمایند.
براساس اطلاعات منتشره سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، تعداد ۱۱۲ محدوده معدنی دارای پروانه اکتشاف، ۲۵ معدن دارای گواهینامه کشف و ۲۲۶ معدن دارای پروانه بهره برداری در این استان با مجموع ذخایر افزون بر یک و نیم میلیارد تن وجود دارد و حدود ۳ هزار نفر به طور مستقیم در این معادن فعالیت می کنند.
در هرمزگان میتوان برای ۲۰ نوع ماده معدنی اکتشاف انجام داد و معادن پایه این استان شامل سنگ گچ، سنگ آهن، سنگ نمک، سنگ کرومیت و خاک سرخ است.
نظر شما