دکتر قاسم جان بابایی در ابتدای سفر از بخشهای مختلف اورژانس مرکزی بیمارستان قائم (عج) مشهد بازدید کرد و در جریان اقدامات انجام شده و روند خدمات رسانی به بیماران در این مرکز قرار گرفت.
مدیر بیمارستان قائم (عج) مشهد نیز در این مراسم گفت: به منظور یاری رساندن به تیمهای فعال در مراکز ریفرال کرونا، تیمهای پرستاری فعال در بخشهای غیر اورژانسی این مرکز برای خدمت به بیماران کرونایی به بیمارستان امام رضا (ع) این شهر اعزام شدهاند.
دکتر حسن خداپرست با بیان اینکه از تمامی بیماران مراجعه کننده و بستری در این مرکز تست کرونا گرفته میشود افزود: در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایش بیماران، ادامه روند درمان آنان در بیمارستانهای مرجع امام رضا (ع) و شریعتی مشهد انجام میشود.
وی ادامه داد: در موج نخست شیوع بیماری کرونا، بیمارستان قائم (عج) مشهد یکی از مراکز اختصاصی ویژه درمان کرونا بود اما در موج دوم شیوع این بیماری بیمارستانهای امام رضا (ع) و شریعتی برای این منظور اختصاص یافتهاند.
دکتر جان بابایی در این سفر از پروژه در حال ساخت بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد نیز بازدید نموده و پس از بازدید از بیمارستان امام رضا (ع) با اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دیدار خواهد داشت.
هم اکنون ۶۰ بیمارستان در استان خراسان رضوی دایر است که ۵۰ مرکز در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد.
حدود ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد و بقیه این جمعیت توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی گناباد، سبزوار، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدمات رسانی میشوند.
مشهد- ایرنا- معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه به منظور بازدید از روند خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانهای مشهد به این شهر سفر کرد.
اخبار مرتبط
-
نیمی از ظرفیت بیمارستانهای مشهد به کرونا اختصاص یافت
مشهد- ایرنا- دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵۰ درصد از ظرفیت…
-
بیمارستان امام رضا (ع) مشهد دوباره به بیماران کرونایی اختصاص یافت
مشهد- ایرنا- بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) که یکی از مجهزترین مراکز درمانی - آموزشی دانشگاه…
نظر شما