به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان در نشست راهبردی کاهش تصادفات جاده ای افزود : طرح جامع کاهش تصادفات در استان در سال گذشته تصویب و به تمام شهرتسان ها ابلاغ شد و باید به طور کامل پیگیری و عملیاتی شود.
وی گفت : مازندران در برخی فصول به دلیل حضور مسافران و گردشگران با افزایش چشمگیر ترددها رو به رو است و در سایه اتخاذ تدابیر مناسب و لازم می توان از بروز حوادث جاده ای و تلفات ناشی از آن پیشگیری کرد.
حسین زادگان با تاکید بر این که حتی کمترین آمار تلفات انسانی در جاده ها نیز قابل قبول نیست ، افزود : کاهش تلفات انسانی در جاده ها باید به یک عزم مستمر و فرهنگ عمومی تبدیل شود.
وی آموزش های ترافیکی را یکی از راهکارها برای کاهش تلفات انسانی جاده ای برشمرد و گفت : طرح های ترافیک دارای اولویت به منظور تسهیل در رفت و آمد مردم و کاهش تصادفات باید از سوی شهرداری ها و دستگاه های متولی اجرا شود.
نماینده عالی دولت در مازندران یاد آور شد : کاهش تلفات جادهای در استان یک تکلیف جدی و لازم الاجرا برای دستگاههای اجرایی و فرمانداران است که باید با حساسیت دنبال شود و استانداری می بایست پیگیری ها و هماهنگی های لازم را در این راستا با جدیت انجام دهد.
براساس آمار پزشکی قانونی مازندران در دو ماهه بهار سال جاری ۸۲ نفر در محورهای استان براثر سوانح رانندگی جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج درصد کاهش داشت.
طبق این گزارش ، محورهای برون شهری و روستایی با ۵۹ مورد بیشترین تلفات جاده ای را به خود اختصاص دادند و بیشترین تلفات جاده ای نیز مربوط به شهرستان های آمل و ساری بود.
پارسال نیز ۶۴۰ نفر بر اثر سوانح رانندگی در جاده های مازندران جان خود را از دست دادند که تفاوت آماری محسوسی نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ نداشت.
مازندران به خاطر تردد بالای خودرویی در جاده ها ، همواره در فصول و ماه های مختلف جایگاه اول تا سوم کشور را به خود اختصاص می دهد.
نظر شما