سعید معصومی، شنبه در جمع خبرنگاران افزود: یکی از ظرفیتهای مهم منطقه هفت در حوزه گردشگری، وجود ۲ اثر تاریخی مهم قصر ابونصر و برم دلک است که متعلق به دوره ساسانیان است و در واقع قدیمیترین اثر تاریخی جلگه شیراز محسوب میشود.
وی ادامه داد: قصر ابونصر با ٣٠ هکتار وسعت مقرر شده که به سایت بینالمللی گردشگری، تاریخی و تفریحی تبدیل شود که تا کنون ١٠ هکتار از اراضی مورد نیاز اجرای این پروژه تملک شده است و فاز نخست این مجموعه تا پایان سال ۹۹ به بهرهبرداری میرسد و به یکی از جاذبههای جدید گردشگری شیراز تبدیل خواهد شد.
معصومی بیان داشت: برم دلک، دیگر اثر تاریخی شرق شیراز نیز با سه هکتار وسعت یکی از مهمترین آثار تاریخی این شهر است که کتیبههای ارزشمندی در آن قرار دارد و با مشخص شدن تکلیف سه کارگاه در مسیر اجرای این پروژه و تملک آن، این مجموعه هم به سایت گردشگری و تاریخی تبدیل میشود.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین پروژههای در دست اجرا در منطقه هفت شهرداری شیراز، ایجاد محور کوه راه گردشگری و تاریخی میان برم دلک، قصر ابونصر و پارک نماز و در ادامه پارک سایه تا باغ دلگشا به طول ١٨کیلومتر است که با همکاری شهرداریهای مناطق سه، هفت و ۱۱ در حال انجام است و تا کنون بیش از ١٣هکتار آن انجام شده و شبکه آبیاری و فضای سبز آن نیز به اتمام رسیده است.
باهم و برای هم درخت بکاریم
شهردار منطقه هفت شیراز همچنین با اشاره به توسعه فضای سبز این منطقه و اجرای طرح "باهم و برای هم بکاریم" گفت: در این طرح شهروندان از طریق ارسال پیامک از شهرداری درخواست کاشت درخت میکنند و ماموران ما نیز با حضور در محل زندگی شهروندان، ضمن کاشت درخت در جلو منازل و امضای تفاهم نامه، روش نگهداری و آبیاری درخت را به شهروندان آموزش داده و از آن پس این شهروندان هستند که از درخت کاشته شده نگهداری میکنند.
معصومی افزود: در همین ارتباط از زمانی که این طرح در منطقه به اجرا در آمده یعنی از پنج ماه گذشته تا کنون، بیش از چهار هزار اصله درخت در سطح معابر این منطقه و در مقابل منازل و مغازههای شهروندان کاشته شده است.
وی، در مورد روند اجرای برخی از پروژههای عمرانی منطقه هفتشهرداری شیراز بیان کرد: امسال ۹۰۰ میلیارد ریال بودجه برای این منطقه در نظر گرفته شده است که ٢۵ درصد آن سهم حوزه نگهداری از تاسیسات و امکانات منطقه است که در صورت همکاری شهروندان در نگهداری از این تاسیسات میتوان درآمد حاصل از آن را صرف توسعه این منطقه کرد.
به گفته معصومی، ۱۰۰ پروژه عمرانی در این منطقه در دست اجراست که برای تکمیل این طرحها حدود ١٢٠میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
شهروندان شرق شیراز صاحب پارک طبیعت میشوند
وی، همچنین بیان داشت: با توجه به خشک شدن دریاچه مهارلو در فصولی از سال و وزش باد و در نتیجه انتقال بخشی از نمکهای سطح دریاچه به سمت شیراز، یکی دیگر از اقدامات در دست اجرا برای جلوگیری از این پدیده، احیای فضای سبز و درختکاری در ٨٠ هکتار از تپه معراج در ورودی پل فسا است که اکنون این کار در حال انجام است و این منطقه به پارک طبیعی تبدیل میشود.
معصومی در مورد برخی ساخت وسازهای غیر مجاز در منطقه هفت شهرداری شیراز از گذشته تا حال و همچنین پیوستن هفت روستای جدید در چند سال اخیر به این منطقه، گفت: در حال حاضر ۴٠ تا ۵٠ منزل در این منطقه در بستر رودخانه قرار دارند که وضعیتشان بسیار خطرناک است.
نظر شما