۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۲۲:۴۴
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 83851866
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رسانه ها مروج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باشند

۲۱ تیر ۱۳۹۹، ۲۲:۴۴
کد خبر: 83851866
رسانه ها مروج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باشند

شهرکرد- ایرنا- معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری با اشاره به جایگاه حجاب و تاکید دین اسلام در این خصوص، گفت: فرهنگسازی مهمترین مقوله در حوزه ترویج حجاب و مقابله با بدحجابی است و رسانه ها مروج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باشند.

به گزارش ایرنا، سید محمد موسوی روز شنبه در سومین نشست از سلسله نشستهای تخصصی گفتمان برتر فرهنگی استان با موضوع عفاف و حجاب در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان، بر  فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب و عفاف از طریق رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی تاکید کرد و گفت: اجرای کارهای فرهنگی در این حوزه هنوز کمرنگ است.

وی افزود: کمرنگ بودن فعالیت‌های فرهنگی در حوزه دین و اسلام یک ضربه بزرگ به نظام است و این امر در حوزه حجاب و عفاف نیز کمرنگ است و باعث ترویج برخی بی حجابی و بدحجابی در جامعه از سوی دشمنان شده است.

وی، به برخی تفکرات و برنامه‌ریزی‌های نادرست اشاره کرد و گفت: دشمنان نظام بروی نسل جوان سرمایه گذاری می‌کنند تا این نسل را از اسلام دور کنند و برخی افکار نادرست و یا برنامه‌های اجرایی نادرست را در بین جوانان نهادینه کنند.

موسوی، به تقویت بینش اجتماعی و نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی در جامعه اسلامی تاکید کرد و گفت: یکی از عوامل مهم در حوزه حجاب، نظارت اجتماعی عمومی است.

وی به مردمی کردن مقوله حجاب اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ مقابله با بی‌حجابی و بدحجابی در جامعه نهادینه شود.

به گفته وی، در راستای اجرای امر به معروف و نهی از منکر و همچنین ترویج فرهنگ حجاب و عفاف باید کرامت انسانی رعایت شود.

یک استاد حوزه و دانشگاه نیز در این نشست با تاکید بر اعتقادات مردم در رعایت اصول دینی گفت: پوشش اسلامی بر اساس اعتقادات و بینش صحیح افراد است.

حجت‌الاسلام علی اصغر همتیان افزود: تبیین جایگاه حجاب و عفاف فرهنگسازی و  آموزش پوشش اسلامی و حجاب از زمان کودکی و در خانواده نهادینه شود تا به گام بینش صحیح و منش صحیح و کنش صحیح دست پیدا کنیم.

وی به جایگاه حجاب و عفاف و پوشش اسلامی مردم و به خصوص زنان و دختران در نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: همه ارگان‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، تربیتی و خانواده برای گسترش و نهادینه کردن این فرهنگ مسوول هستند.

وی بر رعایت حجاب و پوشش اسلامی به عنوان یک امر واجب تاکید کرد و گفت: رعایت نکردن حجاب و عفاف یک امر حرام است و فردی که حجاب و عفاف را رعایت نکند یک گناه و معصیت اجتماعی انجام داده است.

همتیان با تاکید بر اینکه مردان و زنان ما در نظام اسلامی عفیف هستند، افزود: نگاه و تفکر نسبت به حجاب و عفاف تغییر کرده و فرهنگسازی در این حوزه نیازمند بسیج همگانی و کار میدانی است.

وی اظهار داشت: در مقوله حجاب و عفاف و برخورد با مظاهر بی حجابی باید همه دستگاههای متولی فرهنگ، آموزش و همچنین نیروی انتظامی و دادگستری تلاش کنند تا با ارتباط گیری موثر با مردم به خصوص نسل جوان این فرهنگ ترویج پیدا کند.

وی به بی توجهی برخی خانواده‌ها نسبت به تربیت نسل  جوانی اشاره کرد و گفت: توجه به جایگاه زنان و همچنین بحث پوشش و عفت و حجاب در جامعه ضروری است.

استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: اسلام در مواجه با یک بحران اجتماعی با یک برنامه‌ریزی دقیق . حساب شده فعالیت دارد و فقط روی موضوع خاص تاکید نمی‌کند.

فرهنگ حجاب و عفاف در بین جوانان نهادینه شود

یک استاد حوزره و دانشگاه در چهارمحال و بختیاری نیز با تاکید بر اینکه ایمان به خدا و معاد در روانشناسی اسلام به خوبی جواب داده است، گفت: برای رسیدن انسان به کمال یک تیم شخصیتی و وحدت شخصیتی و ثبات فکری نیاز است. نسرین عبداللهیان به گسترش برخی بی حجابی و بدحجابی در جامعه اشاره کرد و افزود: بی اعتقادی انسان‌ها به باورهای دینی باعث ترویج این فرهنگ و پذیرش فرهنگ‌های بیگانه در بین مردم می‌شود.

وی گفت: در صورتی که ایمان بر پایه‌های اصلی رفتار در بین انسان شکل نگرفته باشد، رفتارهای دوگانه و چندگانه از انسان سرمی‌زند که مخالف با نظام اسلام است.

وی اظهار داشت: رعایت حجاب و عفاف در نظام اسلامی یک قانون است و برخی افراد به دلیل ناآگاهی و یا تغییرات در شخصیت از این قانون سرپیچی می‌کنند.

این استاد حوزه و دانشگاه به برخی دسیسه‌های دشمنان اسلام اشاره کرد و گفت: دشمنان با بهره‌گیری از فضای مجازی و رسانه‌ای  خود، به دنبال ترویج بی‌حجابی و بدحجابی و ترویج برهنگی‌های که در جوامع غربی بوده هستند، که باید با استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، رسانه‌های جمعی و همچنین ظرفیت فضای مجازی برا مقابله با این دسیسه دشمن تلاش کنیم.

وی، بر تولید  محتوا متناسب با نیاز جامعه تاکید کرد و گفت: رسانه‌ها و همه دست‌اندرکاران حوزه فرهنگی وظیفه دارند زیباییهای ایمان را به جوانان نشان دهند.

عبداللهیان با تاکید بر اینکه بدحجابی و بی حجابی کل جامعه  را در برنگرفته و نمی‌شود این موضوع را به تمام کشور نسبت داد، افزود:  برخی تبلغیات نادرست، ترویج‌های مد و بدحجابی و یا تقلیدها و هنجارشکنی‌ها باعث بروز بی حجابی در کشور شده است که باید از طریق برنامه‌های فرهنگی متنوع خلاهای موجود را رفع کرد.

وی به برخی برنامه‌های فرهنگی و همچنین برنامه‌های رسانه‌های جمعی از جمله سریال‌ها و تبلیغات رسانه‌ای که مروج  فرهنگ دنیاگرایی و مدگرایی است اشاره کر د و گفت: رسانهها باید مروج فرهنگ اسلامی باشند.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری نیز با تاکید بر اینکه مواجه حکومت با امر حجاب یک ضرورت است، گفت: رعایت حجاب در جامعه اسلامی الزامی است.

سرهنگ خسرو نجفی افزود: افراد باید برای رعایت حق و حقوق خود، دیگران و جامعه، الزامات را رعایت کنند و در حوزه شخصیتی نیز هر فرد دارای شخصیت است و باید در تعاملات اجتماعی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی ارکان شخصیتی را رعایت کنند.

به گفته وی، بدحجاب و بی حجابی در نظام اسلامی اسباب بی نظمی و ناامنی برای فرد و نظام را فراهم می‌کند و از سوی دیگر بی توجهی به رعایت حجاب ضربه به نظام خواهد زد.

وی اظهار داشت: گسترش بی حجابی و بدحجابی در جامعه  باعث افزایش ناامنی و تخلفات دیگر خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha