محمود سیجانی روز چهارشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در این مدت تعداد ۴۵ کارت بازرگانی در بخش تولیدی و ۳۳ کارت بازرگانی در بخش تجاری صادرشد که نقش مهمی درتوسعه فعالیتهای اقتصادی استان خواهد داشت.
وی افزود: درحال حاضر۶۳۴ فقره کارت بازرگانی فعال در استان قم وجود دارد که ۴۹۳ فقره آن تولیدی و ۱۴۱ مورد آن تجاری است.
وی با اشاره به آمار صادرات استان درسهماهه نخست سال جاری، ادامه داد: میزان صادرات کالاهای تولیدشده در قم از گمرکات استان در این مدت ۲۲میلیون دلار و به وزن ۱۸ هزار تن بودهاست.
سیجانی گفت: عمده کالاهای صادرشده از قم در این مدت محصولاتی همچون مواد پلاستیکی، مفتول مسی، محصولات فلزی، آلومینیوم، کفش، محصولات صنایع شیمیایی، الیاف سنتتیک و انواع چسب بود.
وی بیان کرد: عمده کشورهای هدف صادراتی محصولات تولیدشده درقم نیز شامل کشورهای عراق، چین، افغانستان، امارات، هند، آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، اندونزی و ازبکستان است.
وی ادامه داد: بیشترین حجم واردات استان نیز در این مدت مربوط به کالاهای مورداستفاده در واحدهای تولیدی و صنعتی شامل ماشینآلات و وسایل مکانیکی بود.
بر اساس آخرین آمار حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم بیش از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۳۱ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۸۰۴ تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
نظر شما