شهریار حیدری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی کلمه به کلمه آن با معنی بود و ایشان در فرمایش های خود به ظرفیت های نظام جمهوری اسلامی و مجلس و سایر قوا اشاره کردند.
وی اظهارداشت: سخنان رهبری به قدری راهبردی بود که باید نقشه راه چهار ساله مجلس یازدهم قرار گیرد و در شرایط عادی و وضعیت موجود ما باید از این سخنان به عنوان یک راهبرد استفاده کنیم.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تجربه نشان می دهد دولت ها سال آخر رو به تحلیل می روند و در شرایط عادی که وضعیت اقتصاد ما خوب نیست دولت نباید یک ساعت هم از مشکلات مردم و وضعیت موجود غافل شود چون یکسال یک چهارم عمر دولت است و رهبری سیاست های نظام را برای قوای سه گانه مقننه، مجریه و قضاییه مشخص کردند.
حیدری ادامه داد: سخنان رهبری کاربرد بسیار خوبی برای مجلس دارد و امید است باتلاش تمام نمایندگان، مجلس یازدهم در طول دوران چهارساله خود و در همان چارچوب، امور خود را پیش ببرد.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: یکی از ضروریات نظام جمهوری اسلامی هم افزایی قوا و استفاده از ظرفیت های داخلی است و کشور ما با توجه به شرایط جغرافیایی، این ظرفیت را دارد بدون تکیه بر خارج به خودکفایی برسد مانند امور دفاعی و امروز در برخی امور دیگر نیز در مسیر رسیدن به خودکفایی هستیم و این نیازمند خودباوری، ایمان و اعتماد است که در فرمایش های رهبری به نمایندگان مردم در مجلس منتقل شد.
حیدری افزود: مجلس یک ظرفیت قانونگذاری و نظارتی دارد و رهبر معظم انقلاب تاکیدی بر شرح وظایف مجلس داشتند که کارش نظارت بر قانونگذاری است و دولت نیز موظف است مو به مو مصوبات را انجام دهد.
وی اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند مصوبات مجلس براساس واقعیت های موجود باشد چون مجلس نمی تواند به صورت ایده آل مصوبه داشته باشد و باید مصوبات متناسب با ظرفیت ها و شرایط موجود باشد.
وی گفت: جمهوری اسلامی این ظرفیت را دارد که کشور بدون اتکا به قدرت ها به خودکفایی برسد و فرمایش های رهبری نیز چارچوب دار، کارشناسی شده و هوشمند و نصب العین هم برای دولت و مجلس است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین دیدار با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، وکلای ملت را به تعامل با سایر قوا فراخواندند و تاکید کردند: در شرایط حساس سال آخر دولت و همچنین سال اول مجلس، باید ۲ قوه فضا را گونه ای مدیریت کنند که به کارهای مهم کشور لطمه نخورد.
ایشان با تاکید بر «توجه به مسایل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیهها و اولویت دادن به مسایل فرعی»، موضوعات اقتصادی شامل «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت» را مسایل اساسی کشور برشمردند.