معاون وزیر بهداشت: نگرانی از وضعیت کرونا در مشهد نگرانی کل کشور است

مشهد- ایرنا- معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی گفت: مشهد به خاطر وجود بارگاه منور حضرت امام رضا (ع) شرایط ویژه‌ای دارد و نگرانی از نظر افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در این کلانشهر، نگرانی کل کشور است.

دکتر مریم حضرتی روز چهارشنبه در نشست با روسا، مدیران و معاونان دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان خراسان رضوی افزود: اگر در موج اول کرونا مدیریت خوبی برای کنترل بیماری کووید ۱۹ در مشهد و خراسان رضوی حاصل شد به دلیل همکاری همه‌ جانبه تمامی مجموعه‌ها و مردم بود، چیزی که باید در موج دوم هم گسترش یابد.
وی بر پیشگیری در این زمینه تاکید کرد و ادامه داد: در شهرهایی همچون مشهد با وضعیت  قرمز از نظر شیوع کرونا بهترین اقدام تمرکز بر پیشگیری است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی با بیان اینکه نکات آموزشی باید به‌صورت مکتوب در اختیار مردم قرار گیرد گفت: فردی که در منزل تحت درمان است یا کسی که می‌خواهد اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد باید بداند که چه کاری انجام دهد و چه کاری نباید انجام دهد.

آموزش ۶ هزار نیروی پرستاری 

وی افزود: همزمان با موج دوم شیوع کرونا و افزایش تعداد مبتلایان، آموزش ۶ هزار پرستار برای بخش‌های عمومی و مراقبت‌های ویژه در کشور در حال اجراست.
دکتر حضرتی ادامه داد: در این آموزش‌ها  طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، کلاس‌های تئوری به ‌صورت غیرحضوری و کلاس‌های عملی هم به‌ صورت حضوری و با رعایت موازین و دستورالعمل‌ها برگزار می‌شود.
وی گفت: مشکلات دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان رضوی در حوزه‌های مختلف از جمله پرستاری در حال پیگیری است و از روسا و مدیران حوزه پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی این استان تقاضا داریم تمامی کمبودها و اقلام و تجهیزات مورد نیاز را به ‌صورت مکتوب در اختیار وزارتخانه قرار دهند تا اقدامات لازم جهت تامین نیازها انجام شود.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در زمینه تعیین تکلیف نیروهای ۸۹ روزه بسیاری از دانشگاه‌ها نیروهای فصل‌های پاییز و زمستان خود را تامین کرده‌اند.
وی ادامه داد: نیروهای شرکتی که عملکرد آنها خوب بوده باید جذب شوند و خواسته ‌ما به‌کارگیری نیرو متناسب با بودجه موجود است تا مشکلی در پرداخت‌ها ایجاد نشود.

بکارگیری ۲۴۰ پرستار جدید در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد  

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: در روزهای اخیر با توجه به افزایش تعداد بیماران بستری شده مبتلا به کووید ۱۹ در این شهرستان ۲۴۰ پرستار و کمک‌پرستار از بیمارستان‌های مشهد در بیمارستان امام رضا (ع) این شهر بکارگرفته شده‌اند.
دکتر امیررضا صالح‌ مقدم افزود: با توجه به شرایط تحمیلی بحران کرونا در مشهد ساعت کاری موظف پرستاران متناسب با میزان کار آنها با بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بین ۱۰ تا ۳۰ درصد کاسته شده است.
وی ادامه داد: با دستور رییس دانشگاه مرخصی تشویقی یک، ۲ و سه روزه به پرستاران درگیر با بیماران کرونایی داده شده است.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین با بیان اینکه در مواقع مورد نیاز از ظرفیت نیروهای کادر درمان بیمارستان‌ها بهره‌مند شده‌ایم ، از برپایی دوره ۱۵ ساعته آموزشی ویژه پرستاران و دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای بکارگیری آنان در مواقع بحرانی خبر داد. 

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر امروز به مشهد از روند ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی خراسان رضوی بازدید کرد.

بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) و بیمارستان شریعتی مشهد ویژه بیماران کرونایی در این شهر اختصاص یافته‌ است. 

۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان در قالب ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور بهره می‌برند. 

افزون بر ۱۳ هزار پرستار در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۶۴ هزار و ۵۶۱ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۴۱۰ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون ۲۲۷ هزار و ۵۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha