نجمالدین احمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کاهش بارندگی پاییزه و پراکندگی نامناسب بارش بهاره از عوامل مهم کاهش تولید گندم در سال جاری است.
وی اضافه کرد: امسال هشت هزار و ۵۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به کاشت گندم اختصاص یافت که از این میزان ۶ هزار و ۳۰۰ هکتار به صورت دیم و ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار نیز به صورت آبی کشت شده است.
وی ارقام کشت شده در این شهرستان را از انواع «سرداری»، «آذری» و «باران» در اراضی دیم و ارقام «میهن»، «پیشگام» و «حیدری» در اراضی آبی عنوان کرد.
سرپرست اداره جهادکشاورزی اشنویه با بیان اینکه ۲ مرکز کار خرید گندم کشاورزان را در اشنویه برعهده دارد، اظهار داشت: تاکنون بیش از ۲ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان این شهرستان خریداری و تحویل سیلو شده است.
احمدی با بیان اینکه ۵۷ دستگاه کمباین کار برداشت غلات در این شهرستان را انجام میدهند، افزود: کشاورزان در سال زراعیجاری جهت تهیه بذرهای اصلاح شده موردنیاز خود میتوانند به شرکتهای مجوزدار بوجاری و فرآوری بذر مراجعه کنند.
اشنویه دارای ۳۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است که از این مقدار حدود ۲۲ هزار هکتار زیرکشت محصولات زراعی است؛ مهمترین محصولات زراعی این شهرستان گندم، چغندرقند و نخود است.
گندم به عنوان یکی از محصولات استراتژیک، نقش اساسی در تغذیه انسان داشته و به تنهایی بیش از ۵۰ درصد اراضی زراعی کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما