حسن صرفی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد : هرسال بخشی از زمین های کشاورزی این شهرستان زیر کشت محصول ذرت میرود و پیش بینی می شود تا پایان تیرماه، ۲۹۰ هکتار از زمین های زراعی این شهرستان به کشت ذرت علوفه ای اختصاص یابد.
صرفی به طرحهای حمایتی از کشاورزان اشاره کرد و گفت: به منظور حمایت از کشاورزان ذرت کار، ۱۰ تن و ۳۰۰ کیلوگرم بذر و انواع کود تهیه و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: اغلب رقم کشت شده از ذرت در شهرستان دامغان از نوع سیگنال کراس ۷۰۴ بوده است.
صرفی شهرستان دامغان را قطب تولید ذرت علوفهای استان سمنان دانست و ادامه داد: بیش از یک سوم از اراضی کشت شده ذرت دامغان، مجهز به سامانه نوین آبیاری است که این امر می تواند در افزایش و کیفیت ذرت برداشتی تاثیرگذار باشد به طوری که طبق بررسی کارشناسان، میانگین برداشت ذرت در اراضی کشاورزی ۵۰ تن در هکتار و در اراضی دارای سامانه نوین تا ۹۰ تن در هکتار بوده است.
رییس اداره تولیدات گیاهی جهادکشاورزی شهرستان دامغان گفت: کشت ذرت علوفه ای در اراضی باعث بالا رفتن بهره وری از زمین های کشاورزی و کسب درآمد بهینه خواهد شد.
کشت ذرت علوفه ای در مناطق فرات، حومه، امیرآباد و رودبار شهرستان دامغان از نیمه خرداد سال جاری آغاز و تا پایان تیرماه ادامه خواهد داشت و برداشت ذرت نیز به صورت مکانیزه، از اواسط مهرماه آغاز میشود.