۲۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰
کد خبرنگار: 1935
کد خبر: 83857739
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

هشت مرکز سوادآموزی در همدان راه‌اندازی شد

۲۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰
کد خبر: 83857739
هشت مرکز سوادآموزی در همدان راه‌اندازی شد

همدان- ایرنا- معاون سوادآموزی آموزش و پرورش همدان گفت: با راه‌اندازی هشت مرکز یادگیری محلی سوادآموزی، تعداد این مراکز در استانن به ۱۹ مرکز افزایش یافت.

معصومه خدابنده‌لو روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این ۱۱ مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در سطح استان فعال بود که با افزایش این آمار، بی‌سوادان راحت‌تر می‌توانند از خدمات این مراکز بهره‌ببرند.

وی افزود: افراد زیر پوشش مراکز یادگیری سوادآموزی محلی استان در سال گذشته، هزار و ۱۱۵ نفر بود که در زمینه مهارت های زندگی، مهارت های اجتماعی، حقوق شهروندی و مهارت های شغلی به مدت ۲۰۰ ساعت آموزش‌های لازم را فراگرفتند.  

خدابنده‌لو عنوان کرد: پیش بینی می‌شود امسال در سطح استان نزدیک به یک‌هزار و ۷۰۰ سوادآموز به جمع با سوادان اضافه شوند.

وی تاکید کرد: بر اساس آخرین آمار دریافتی نزدیک به ۹۶ درصد از جمعیت این استان باسواد هستند که این آمار، ۱۱ درصد از میانگین باسوادی در دنیا بالاتر است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش همدان افزود: بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۴۹ هزار تن از جمعیت بین سن های ۱۰ تا ۴۹ سال اعلام بی سوادی کردند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۶۵۶ تن را مردان و ۳۲ هزار و ۲۶۰ تن را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه مراجعه برای با سواد شدن نسبت به گذشته کاهش یافته است، اظهار داشت: شناسایی افراد بی‌سواد یکی از مهمترین مشکلات امروز سوادآموزی استان محسوب می‌شود.

خدابنده‌لو عنوان کرد: در حال حاضر علاوه بر برگزاری دوره‌های سوادآموزی ویژه بی سوادان، دوره های تحکیم و انتقال ویژه حفظ سواد نوسوادان و ادامه تحصیل آنها نیز صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: برگزاری کلاس‌های آشنایی با مهارت‌های هفتگانه آی.سی.دی.ال و ایجاد حلقه های کتابخوانی و آشنایی عملی نماز با عنوان نماز کلید بهشت ویژه با سوادان از جمله فعالیت های جدید سوادآموزی است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش همدان اضافه کرد: برای شناسایی بی سوادان، از مدیران مدارس با تحویل گواهینامه‌های والدین و همچنین مراکز بهداشتی، زندان‌ها، دهیاران، جهاد کشاورزی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی همکاری داریم.

وی افزایش سطح سواد جامعه، فرهنگ اجتماعی، سواد زندگی، مهارتهای زندگی و افزایش سطح بهداشت فردی و اجتماعی را از مزایای سوادآموزی دانست و افزود: امکانات سواد آموزی به صورت غیردولتی با موسسه‌های مجاز انجام می‌شود که موجب برطرف شدن بسیاری از مشکلات شده است.

خدابنده‌لو ادامه داد: تنها در ناحیه یک آموزش و پرورش همدان کمبود آموزش دهنده مجاز داریم که در صورت استفاده از معلمان بازنشسته یا شاغل این مشکل حل می‌شود.

بر اساس نتایج حاصل از سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، جمعیت استان همدان یک میلیون و ۷۳۸ هزار و ۲۳۴ تن و تعداد بی سوادان این استان نزدیک به ۴۹ هزار تن اعلام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha