قدرت الله ولدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این طرح بزرگ اقتصادی در زمینی به مساحت ۶۰ هکتار در بخش جوکار ملایر احداث میشود و تمامی اقدامات لازم برای اجرای این طرح انجام شده است.
وی افزود: طبق برنامه زمانبندی شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی(شستا)، طرح گاوداری ۶ هزار رأسی ملایر تا دهه فجر امسال تکمیل میشود و به بهرهبرداری میرسد و زمینه اشتغال را برای حدود ۳۰۰ نفر ایجاد میکند.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: علاوه بر این یک واحد بزرگ گاوداری چهار هزار رأسی دام مولد نیز توسط شرکت کشت و صنعت پگاه همدان قرار است در این شهرستان با سرمایهگذاری ۲۸۰ میلیارد تومان احداث شود.
ولدی بیان کرد: در تلاش هستیم عملیات اجرایی این طرح در هفته دولت امسال آغاز شود که در زمینی به مساحت ۴۰ هکتار اجرا و برای ۲۰۰ اشتغال ایجاد خواهد کرد.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۲ واحد صنعتی گاوداری شرکت پگاه و بنیاد مستضعفان در مجموع با ظرفیت چهار رأس در این شهرستان در حال فعالیت است که با تکمیل ۲ طرح دیگر، این میزان ظرفیت از چهار هزار رأس به ۱۴ رأس افزایش خواهد یافت و با بهرهبرداری از این طرحهای بزرگ، ملایر به قطب دامپروری غرب کشور تبدیل میشود.
معاون استاندار همدان همچنین گفت: با حضور سرمایهگذار جدید، کارخانه تولید دستکش بهداشتی و لاتکس در شهرک صنعتی شوشاب ملایر طی ماه آینده کلنگزنی میشود و ۱۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح سرمایهگذاری خواهد شد.
ولدی با بیان اینکه واگذاری زمین در مراحل نهایی است و مجوز اجرای این طرح از سازمان غذا و دارو اخذ شده است افزود: مقرر شد شرکت شهرکهای صنعتی زمین را به سرمایهگذار واگذار کند که طبق برنامه زمانبندی این طرح ۶ ماهه اجرایی و در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد.
حمایت از سرمایهگذار سیاست دولت تدبیر و امید
وی تقویت حوزه سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار در سال جهش تولید را از برنامههای با اولویت این شهرستان برشمرد و اظهار داشت: هیچ اولویتی بالاتر از ارتقای وضعیت تولید و اشتغال و آسانسازی روند اجرای طرحهای اقتصادی برای مدیران این شهرستان نیست.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر تلاش مدیران برای رفع موانع سرمایهگذاری در شهرستان گفت: رویکرد ما رفع موانع موجود در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و ایجاد اشتغال پایدار است و تمامی شرایط و بسترهای لازم برای ورود سرمایهگذاران و سرمایهگذاری در این شهرستان مهیا است.
ولدی در عین حال حمایت از سرمایهگذاران و مجریان طرحهای اقتصادی و اشتغالزا را از سیاستهای مهم دولت تدبیر و امید عنوان و بیان کرد: با همت و پشتیبانی استاندار همدان، در تلاش هستیم با استفاده از ظرفیتهای موجود طرحهای دارای توجیه فنی و اقتصادی را در شهرستان عملیاتی کنیم.
وی ظرفیتهای ملایر در زمینههایی همچون تولید انگور و کشمش، مبل و منبت، معادن سیلیس، تولید ماسک و شیر را جهانی ارزیابی و اضافه کرد: در زمینه دارویی نیز طرحهای مختلفی در حال اجرا است و به دنبال معرفی این شهرستان به عنوان پایتخت اقتصادی غرب کشور هستیم.
شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی(شستا) قرار است علاوه بر اجرای گاوداری ۶ هزار رأسی، طرح سیلیکون متال را نیز با سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیارد تومان در شهرک صنعتی جوکار اجرا کند که به گفته فرماندار ویژه ملایر با اجرای این ۲ طرح بزرگ، برای حدود یکهزار نفر اشتغال ایجاد خواهد شد و ۷۰۰ میلیارد تومان در این ۲ حوزه سرمایهگذاری صورت میگیرد.
نظر شما