۲۳۰ ایده تبلیغی ویژه محرم به دفتر تبلیغات اسلامی ارسال شد

قم – ایرنا – مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: در پی فراخوان رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت ارائه ایده‌های تبلیغی ویژه ماه محرم در شرایط کرونایی، ۲۳۰ ایده به این نهاد حوزوی ارسال شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین یحیی کمال روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بابیان اینکه دفتر تبلیغات اسلامی بزرگ‌ترین نهاد رسمی اعزام مبلغ دینی در کشور است، افزود: دفتر تبلیغات اسلامی توان اعزامی ۱۲ هزار مبلغ دینی در ایام محرم را به سراسر کشور دارد که هیچ نهادی در کشور توان چنین اقدامی ندارد.

وی با اشاره به شیوع کرونا در کشور و ضرورت استفاده از روش‌های جدید و ابتکاری برای تبلیغ در این شرایط، افزود: با فراخوان انجام‌شده، حجم قابل‌توجهی از ایده‌ها و پیشنهاد به دفتر تبلیغات اسلامی در موضوع‌های مختلف ارسال‌شده است که این طرح‌ها در حال دسته‌بندی و بررسی هستند.

مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به هم‌زمانی شیوع بیماری کرونا و لغو تبلیغ چهره به چهره در ماه مبارک رمضان سال جاری اشاره و تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، در ماه مبارک رمضان امسال شرایط برای اعزام مبلغان فراهم نبود و این موجب شد تا به دلیل اهمیت تبلیغ دینی و ترویج معارف اهل‌بیت(ع) استفاده از ایده‌های خلاقانه در دستور کار قرار گیرد.

وی بابیان این‌که ماه محرم یک ظرفیت بسیار عظیمی برای تقویت حیات ایمانی و معنوی جامعه است، گفت: با توجه به این‌که ماه محرم در پیش است، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بر خود لازم می‌داند که از اکنون با جدیت و با توجه به شرایط، موقعیت و تمام ظرفیت‌هایی که وجود دارد، هوشمندانه تدبیر کند.

مدیرکل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: این نهاد برای اعزام مبلغ در ایام محرم تابع وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کروناست و در صورت موافقت با اعزام، مبلغان این دفتر علاوه بر تبیین قیام اباعبدالله(ع) به‌عنوان مروجان پروتکل بهداشتی در سراسر کشور عمل می‌کنند.

حجت‌الاسلام کمال اظهار داشت: آینده وضعیت بیماری کرونا و شرایط کشور در مسیر مبارزه با این بیماری به‌روشنی قابل پیش‌بینی نیست و به همین دلیل برنامه‌ریزی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برای اعزام مبلغان در ایام محرم امسال نیز در نظر گرفتن تمام احتمال‌هاست.

وی با اشاره به اهمیت برپایی عزاداری اباعبدالله(ع) و توسل به اهل‌بیت(ع) در حل مشکلات اقتصادی و رفع بیماری گفت: تدوین پروتکل‌های بهداشتی ویژه ایام محرم، یکی از نیازهای اساسی است که این پیشنهاد به وزارت بهداشت ارائه‌شده‌ است.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha