عباس رستمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای فروردین تا پایان خرداد امسال، ۳۹۲ مورد بازرسی و ۱۹ مورد نمونهبرداری در راستای اجرای طرح طاها به منظورشناسایی و استانداردسازی واحدهای تولیدی مشمول مقررات استانداردهای اجباری در استان سمنان انجام شد.
وی بیان کرد: بازرسیها از واحدهای غذایی و کشاورزی، شیمی و پتروشیمی، واحد ساختمانی و معدنی، واحد برق و الکترونیک و واحدهایی مانند بستهبندی و سلولزی، نساجی و چرم، مکانیک و فلزشناسی، خودرو، مهندسی پزشکی، اوزان و مقیاس و سلامت، انرژی و محیط زیست انجام شد.
مدیرکل استاندارد استان سمنان به نمونه برداریهای انجام شده در این بازرسیها اشاره و اضافه کرد: عمده نمونهبرداریها در این مدت مربوط به محصولات واحدهای پتروشیمی و سپس تولیدات واحدهای غذایی و کشاورزی بود.
وی با بیان اینکه اجرای طرح هماهنگی استاندارد سازی یا طاها بازار را برای عرضه کالای غیراستاندارد ناامن کرد، یادآور شد: در این طرح، اقلام و کالاهایی که مشمول استاندارد اجباری است، توسط کارشناسان استاندارد از واحدهای صنفی و مراکز فروش، خریداری و مورد سنجش مجدد استاندارد قرار گرفت.
رستمی خاطرنشان کرد: در صورت مغایرت کالای آزمون شده با استاندارد مربوط، موارد به اداره کل استاندارد استان سمنان و تولیدکننده کالا اعلام می شود تا اقدام حقوقی علیه آن واحد انجام شود.
مدیرکل استاندارد استان سمنان تاکید کرد که ترویج و توسعه فرهنگ استاندارد نتیجه اجرای طرح طاها است و عرضه کنندگان کالا و خریداران آن نسبت به درج علامت استاندارد بر روی کالا حساس شدند.
طرح طاها مخفف طرح اجرای هماهنگ استاندارد است که به منظور انجام هماهنگ وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد برای شناسایی و استانداردسازی واحدهای تولیدی مشمول مقررات استانداردهای اجباری، ارتقای سطح کیفی فرآوردهها در راستای تامین ایمنی و سلامت جامعه، اعتمادسازی و توجه عموم به علامت استاندارد ایران و جلوگیری از تولید و عرضه کالای با کیفیت پایین اجرا میشود.
در حال حاضر ۶۲۵ واحد تولیدی فعال در استان سمنان زیر پوشش استاندارد است.
نظر شما