استفاده از ماسک در جامعه افزایش قابل توجه داشته است

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی با اثربخش خواندن اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته درخصوص استفاده عموم مردم از ماسک گفت: بررسی‌های کلی نشان می‌دهد در حال حاضر استفاده از ماسک در جامعه به ۶۲ درصد رسیده که نسبت به هفته قبل افزایش قابل توجه داشته است.

محمد صادق معتمدیان روز یکشنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با تشکر از رسانه‌ها و مطبوعات به جهت همراهی در اطلاع‌رسانی‌ها افزود: آمارها حکایت از این دارد که در ۶۲ درصد واحدهای صنفی، ۷۲ درصد صنایع و ۸۳ درصد ادارات و سازمان‌ها از ماسک استفاده می‌شود.

وی درباره افزایش رغبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: طبق آمار رعایت دستورالعمل‌ها که در ماه‌های گذشته کاهش یافته بود در شرایط فعلی به ۴۵.۵ درصد رسیده که نشان دهنده توجه عموم مردم به رعایت ضوابط بهداشتی در مناطق مختلف است.

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی با تاکید بر ابلاغیه ستاد ملی کرونا از ممنوعیت برگزاری هرگونه همایش و مراسم تجمعی گفت و خاطرنشان کرد: کمیته نظارت باید از برگزاری این گونه مراسم ممانعت کند و موارد از در مرتبه اول از طریق دانشگاه تذکر داده شود.

وی افزود: اعلام موارد تخلف به وزارتخانه‌های مربوطه و ستاد ملی در دفعه دوم و برخورد قضایی در صورت تکرار موضوع از برخوردهای پیش‌بینی شده برای خاطیان این جریان است.

برگزاری نمازجمعه تابع سیاست‌های ستاد ملی است

معتمدیان گفت: در بحث برگزاری نمازجمعه نیز تابع سیاست‌های ستاد ملی هستیم و اگر در مناطق قرمز و نارنجی ممنوعیت برگزاری اعلام شده باید از این قانون تمکین شود.

وی تصریح کرد: برای کنترل بیماری و قطع کردن زنجیره شیوع کرونا، چاره‌ای جز رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نداریم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: همچنان مهمترین توصیه‌های ستاد ملی کرونا، زدن ‌ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستن دست‌ها به عنوان اصلی‌ترین عوامل در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.

وی با اشاره به آخرین اطلاعات ارائه شده درخصوص آمار مبتلایان به بیماری کرونا گفت: آمار مبتلایان به این بیماری در سطح دنیا از مرز ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر عبور کرده و در کشور ما نیز  آخرین آمارها حکایت از ابتلای قطعی بیش از ۲۶۰ هزار نفر و  فوت ۱۴ هزار هموطن دارد.

معتمدیان افزود: تحقیقات نشان داده از هر هزار نفر ۵۰۰ نفر مبتلای بدون علائم داریم که حضور این افراد چون از بیماری خود اطلاعی ندارند و بدون محدودیت با افراد مختلف در ارتباط هستند، زنگ خطر جدی است.  

وی با تاکید بر موارد گزارش شده در جلسه روز گذشته ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: طی پنج ماه گذشته ۲ موج از بیماری را شاهد بودیم که یکی اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه بود که مدیریت شد و موج دوم هم خرداد ماه آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

معتمدیان رد و بدل کردن پول را به عنوان یکی از عوامل انتقال بیماری عنوان کرد و گفت: تاکید بر این است که برای جلوگیری از شیوع کرونا، تعداد کارتخوان‌ها در مراکز تجاری و اقتصادی بیشتر شود و چرخه تبادل پول نقدی از بین برود.

نگرانی و شکایت مردم از وضعیت مطب پزشکان و نانوایی‌ها 

وی به نگرانی‌های مردم از وضعیت مطب پزشکان، کلینیک‌ها و درمانگاه‌ها اشاره و عنوان کرد: باید ناظران مرتبط در سازمان نظام پزشکی و دیگر حوزه‌های مرتبط به این موضوع ورود جدی‌تری داشته باشند و کنترل‌ها بیشتر شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر بیشترین حجم شکایت‌های مردمی از رعایت نشدن پروتکل‌ها در نانوایی‌هاست که می‌طلبد کمیته نظارت بر این واحدها کنترل بیشتری داشته باشد.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل‌ها در مساجد و مراکز مذهبی متذکر شد: با توجه به در پیش بودن ایام محرم و صفر، سیاستگذاری‌های کمیته انتظامی و امنیتی وزارت کشور، هفته آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معتمدیان از تمدید مدت ممنوعیت برگزاری تورهای گردشگری خارجی گفت و افزود: این محدودیت‌ها تا پایان تیرماه اعلام شده بود که براساس آخرین مصوبات ستاد ملی، این زمان تمدید شد و طی ماه‌های آتی ممنوعیت برگزاری تورهای گردشگری خارجی همچنان ادامه دارد.

وی تاکید کرد: مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر تمدید قراردادهای موجر و مستأجری، با پشتوانه دستگاه قضایی همچنان ادامه دارد. 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تدبیر دولت برای پرداخت تسهیلات ویژه به بنگاه‌های بشدت آسیب دیده اظهار داشت: دولت برای این حمایت از این مشاغل ۷۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته و لازم است برای بهره‌برداری بیشتر مشاغل و بنگاه‌های ذینفع از این فرصت، اطلاع‌رسانی گسترده‌تری صورت گیرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، معتمدیان از دستگاه‌های متولی خواست درخصوص شیوه‌های اطلاع‌رسانی بیشتر و بررسی موانع و مشکلات متقاضیان در روند ثبت‌نام و دریافت این تسهیلات اقدامات مؤثرتری انجام دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha