تولید محصول "خانه هوشمند" در دانشگاه آزاد ارومیه به مرحله نهایی رسید

ارومیه- ایرنا- رییس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه گفت: تولید محصول "خانه هوشمند" در این دانشگاه با هدف کاهش هزینه‌های مصرف انرژی، افزایش ایمنی و آسایش شهروندان به مرحله نهایی رسیده است.

امین بابازاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی در دوره شیوع کرونا با اعمال محدودیت‌های بهداشتی به ارائه خدمات پرداخت، اظهار داشت: خانه هوشمند مجموعه ابزارهایی است که به کمک آن کنترل برخی وسایل برقی و مکانیکی موجود در خانه به صورت هوشمند انجام می‌شود تا هزینه‌های مصرف انرژی کاهش یافته و زمینه افزایش ایمنی و آسایش فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در خانه هوشمند امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به‌طور مرتب از راه دور چک می‌شود، بیان کرد: شهروندان از این طریق می‌توانند از وسایل و امکانات سرمایشی و گرمایشی، کامپیوتر و بسیاری از موارد دیگر از راه دور در ارتباط باشند.

رییس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه با تاکید بر اینکه نباید به طرح "خانه هوشمند" به عنوان یک کالای لوکس نگاه شود، گفت: این طرح یک سیستم بسیار کارا و اقتصادی است که در کنار تمام ویژگی‌های امنیتی و کنترلی، رفاه را نیز به همراه می‌آورد.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه در سال ۱۳۹۴ اظهار داشت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه با در اختیار داشتن زیربنای بیش از سه هزار مترمربع و یک‌هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای قابل ارائه به واحدهای فناور با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقای فرهنگ نوآوری و کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری فعالیت می‌کند.

بابازاده افزود: هم ‌اکنون در این مرکز ۱۰ واحد فناور، یک شرکت دانش‌بنیان و در مجموع ۱۱ تیم فعالیت دارند که به تولید محصول و خدمات‌دهی مشغول هستند.

مرکز رشد سازمانی است که جریان دانش و فناوری را در میان دانشگاه‏‎ها، موسسات تحقیق و توسعه، شرکت‏‎های خصوصی، مخترعان و مبتکران به حرکت انداخته و ارتباط آنها را با بازار مدیریت می‏‎‏کند.

در واقع مرکز رشد یا انکوباتور یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که به‌منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل‌کرده راه‌اندازی می‌شود و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پاگرفتن شرکت‌های جدید را فراهم می‌کند.

امروزه بیش از سه هزار انکوباتور در سراسر دنیا وجود دارد که بیشتر آن‌ها در کشورهای آمریکا  و ژاپن مستقر هستند؛ در سال‌های اخیر گام‌های بلندی برای گسترش این مراکز در ایران برداشته شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha