دکتر احمد محقر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان اظهار داشت: فعالیت های تحصیلی و کلاسهای حضوری این دانشگاه در اسفند ماه تعطیل و فعالیت های مجازی به صورت آنلاین و آفلاین آغاز شد.
وی افزود: ۴۵ کارشناس دانشگاه در حوزه آموزش برای توجیه دانشجویان برای استفاده از فضای مجازی همکاری دارند و ۱۲ کارشناس نیز درخواست آموزشی دانشجویان را پاسخ می دادند علاوه بر این، چهار کارشناس همیار دانشجو نیز در این مدت همکاری داشتند.
وی اظهار داشت: همیار دانشجویان در تمامی کد درس ها دانشجویانی را که در فضای مجازی مشارکت نداشتند، ردیابی و آنان را در زمینه چگونگی شرکت در کلاس ها و استفاده از محتواهای آموزشی راهنمایی می کردند.
رییس دانشگاه بجنورد با بیان اینکه ۶۵۰ دانشجو وارد سامانه های آموزشی نشده بودند افزود: تعدادی از این دانشجویان در روستاها زندگی می کردند که به اینترنت دسترسی نداشتند و تعدادی نیز به دلایل مختلف وارد سامانه نشده بودند که این افراد برای استفاده از محتواهای آموزشی راهنمایی شدند.
۶۰۰ درخواست حذف درس و ترم
محقر با بیان اینکه دانشجویان در این ترم ۶۰۰ درخواست برای حذف یک درس، بیش از یک درس و حذف ترم داشتند گفت: با درخواست ها بیشتر مساعدت شد، از مجموع این درخواست حدود یک سوم مربوط به حذب نیم ترم بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اختصاص ۱۰ هکتار زمین به دانشگاه کوثر بجنورد نیز اشاره کرد و گفت: این میزان زمین را در اختیار این مرکز آموزش عالی قرار خواهیم داد و در این زمینه جانمایی لازم نیز شده است و می توانند طرح های خود را در آن اجرا کنند.
وی افزود: در خصوص انحلال دانشگاه کوثر بجنورد نیز از مسوولان مربوطه تاکنون چیزی نشنیده است، طبق صحبت های مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و آموزشی در امر ساماندهی مراکز آموزش عالی قرار نیست هیچ دانشگاهی تعطیل شود بلکه برنامه ای برای ساماندهی آن دارند.
رییس دانشگاه بجنورد گفت: دانشگاه بجنورد افزون بر ۱۶۰ هکتار زمین در اختیار دارد دانشگاه کوثر می تواند از زیر ساخت های راه دسترسی، آب، برق، گاز، فیبر نوری استفاده کند اما تاکنون صحبت هایی در خصوص سایر خدمات با آنان داشته ایم.
دانشگاه بجنورد ظرفیت بین المللی دارد
محقر اظهار داشت: این مرکز آموزش عالی ظرفیت پذیرش دانشجو از کشورهای همسایه دارد و در گام نخست، پرتال این دانشگاه به زبان انگلییسی ترجمه می شود و تمامی محتواهای آموزشی به دو زبان ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه این استان در جوار کشور ترکمنستان قرار دارد افزود: می توانیم از این ظرفیت برای جذب دانشجویان خارجی استفاده کنیم اما با شرایط ایجاد شده پس از کرونا و محدودیت های ایجاد کلاس این اقدامات نیز به صورت مجازی برگزاری خواهد شد.
هم اکنون ۴۰۰ دانشجوی در مقطع کارشناسی ارشد و سه هزار و ۹۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی زیر نظر ۱۷۲ عضو هیات علمی در این دانشگاه تحصیل می کنند.
حدود ۴۰ هزار دانشجو در ۳۹ مرکز آموزش عالی دولتی، نیمه دولتی، آزاد، موسسه های این استان فعالیت می کنند.
نظر شما