ابراهیم محمدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه سال گذشته ۲۹ مورد غرق شدگی در منطقه جنوب کرمان به مرکز فوریت های پزشکی جیرفت گزارش شد، افزود: از این تعداد، هشت نفر جان خود را از دست دادند.
مدیر مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی جیرفت بیشترین میزان غرق شدگی منطقه جنوب کرمان را در رودخانهها اعلام کرد و خواستار رعایت نکات ایمنی توسط مردم در این زمینه شد.
وی با بیان اینکه با شروع فصل گرما شاهد شنا کردن برخی مردم در رودخانهها، استخرها، کانالهای آب و سدهای خاکی هستیم، اظهار داشت: بیشترین آمار غرقشدگی در تیر، مرداد و شهریورماه و کمترین آمار در بهمنماه هر سال ثبت شده است.
محمدی تصریح کرد: پزشکی قانونی کشور بیشترین غرق شدگی را در گروه سنی کودکان، نوجوانان و جوانان و بیشترین فوتی را در رودخانه ها علام کرده از این رو مردم مراقب باشند.
وی امنیت پایین رودخانهها، وجود سنگ و اشیا تیز در مسیر رودخانه و مشخص نبودن گودی و عمق بستر رودخانهها را ازجمله معایب شنا کردن در رودخانهها عنوان کرد.
وی به مردم توصیه کرد: در روزهای تعطیل از نزدیک شدن به بستر رودخانهها خودداری کنند تا شاهد حوادث ناگواری نباشیم. مردم همچنین در صورت مشاهده هرگونه غرقشدگی، موضوع را به مرکز فوریت های پزشکی و هلال احمر اطلاع دهند.
وی تعداد پایگاههای فوریتهای پزشکی جنوب کرمان را یازده واحد شهری و ۲۶ واحد جادهای اعلام کرد و از پوشش ۹۵ درصد جادههای اصلی و ۹۰ درصدی جادههای روستایی هفت شهرستان جنوبی استان کرمان خبر داد.
جنوب کرمان با یک میلیون نفر جمعیت از هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، قلعهگنج، منوجان، فاریاب و رودبار جنوب تشکیل شده است.
شهرستان جیرفت با ۳۱۶ هزار نفر جمعیت از پنج بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه، جبالبارز و اسفندقه تشکیل شده و در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع است.