مرتضی حاتمی روز سهشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات انباشت سیب صنعتی در آذربایجانغربی اظهار داشت: صاحبان کارخانههای مرتبط موظف هستند یا از مراکز مجاز فروش سیب صنعتی در استان و سردخانه ها خرید کنند یا به طور مستقیم با کشاورزان قرارداد ببندند.
وی بیان کرد: باید با مراکز غیرمجاز خرید و فروش سیب صنعتی در استان برخورد شده و این بخش به صورت دائمی ساماندهی شود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجانغربی گفت: باید در خصوص رسیدگی به وضعیت سیب صنعتی در این استان نیازسنجیهای لازم انجام شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجانغربی نیز در این جلسه اظهار داشت: مساحت باغهای سیب استان حدود ۶۰ هزار هکتار بوده که پیشبینی میشود از این باغها، یک میلیون و ۵۰ هزار تن سیب تولید شود.
اکبر کرامتی گفت: بیش از ۳۰۰ هزار تن از این محصول با عنوان سیب صنعتی تولید میشود که تصمیمات خوبی برای ساماندهی این موضوع و انتقال سیبها به کارخانه گرفته شده است.
در این جلسه مصوب شد که ۵۰ سردخانه برای تحویل سیبهای صنعتی معرفی شوند و صاحبان کارخانه با این واحدهای سردخانهای قرارداد لازم را منعقد کنند.
در ادامه این جلسه اعضای حاضر به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
آذربایجانغربی سالانه با تولید متوسط یک میلیون تن سیب از سطح باغهای خود از استانهای پیشرو در تولید این محصول در کشور است اما با وجود این امتیاز و داشتن محصولی با کیفیت، کشاورزان این استان همواره با مشکل فروش محصول مواجه هستند.
نظر شما