به گزارش امروز (چهارشنبه) پایگاه خبری «المسیره» یمن، «یاسر منصور» اضافه کرد که در سال جاری میلادی 5 فرصت سرمایهگذاری در بخشهای مختلف ایجاد خواهد شد و 30 پروژ صنعتی در کشور وجود دارد که اغلب در حجم متوسط خواهد بود، اما رقم سرمایهگذاریها در این بخش به دلیل وضعیت اقتصادی جهان و شیوع «ویروس کرونا»، پایین است.
وی افزود که بانک مرکزی یمن تصمیم قاطعی را برای توقف پرداخت سود گرفته و از این اموال برای حمایت از پرورهها استفاده میکند، در حالیکه راه حل اصلی و اساسی برای حمایت از پروژههای زیر ساختی در یمن پایان یافتن محاصره کشور از سوی ائتلاف سعودی است.
از سوی دیگر "عبدالکریم الدیلمی" رئیس بخش حمایت و پشتیبانی از طرح اصلاحات اقتصادی یمن نیز گفت که ده برنامه مرتبط با اصلاحات و بازسازی اقتصادی در این کشور در نظر گرفته شده و در مرحله اول بیش از 40 درصد از پروژهها که تعیین شده، انجام گرفته و پروژههای بعدی نیز در دست اقدام است.
وی افزود که اولویت حمایت از پروژههایی است که از ثروتهای طبیعی یمن همانند منابع معدنی و کشاورزی بهره میگیرند تا در این زمینه به استقلال برسیم.
ائتلاف سعودی به همراه آمریکا و انگلیس از سال 94 تاکنون علاوه بر جنگ با مردم یمن، این کشور را محاصره اقتصادی کرده و از ورود هرگونه سرمایه، کالا، مواد غذایی و دارو و همچنین کمکهای بینالمللی برای ملت فقیر یمن جلوگیری میکند.
جامعه بینالمللی مسئول فاجعه زیست محیطی در دریای سرخ است
به گزارش المسیره، «محمد علی الحوثی» رئیس «کمیته انقلابی یمن» دیروز با متهم کردن جامعه بینالمللی در حادثه نفتکش «صافر»، خواستار ورود طرف ثالثی برای حل مساله این نفتکش شد .
وی افزود که سازمان ملل نسبت به فاجعه انسانی خطرناک برای یمنیها در اثر آلودگی و نشت نفتی که کشتی صافر بوجود آورده، هشدار میدهد.
این مسئول یمنی تاکید کرد که وزارت خارجه یمن تاسف خود را نسبت به مخالفت سازمان ملل متحد با توافقی که در خصوص مخزن صافر صورت گرفته را ابلاغ کرده است .
الحوثی تصریح کرد که دفتر نمایندگی سازمان ملل در یمن خواستار پاسخ کتبی ما شده، در حالیکه ما آنها را مسئول میدانیم که فریبکاری کرده و ما جدلی بیهوده را در پیش گرفتهایم و باید طرف ثالث و بیطرفی برای حل این مشکل ورود کند.
سازمان ملل متحده هفته گذشته نسبت به خطر فاجعه زیست محیطی و نشت نفتی از کشتی صافر در غرب دریای سرخ هشدار داد.
این سازمان بر ضرورت حضور نمایندگان این سازمان در این نفتکش و ارزیابی صدمات و انجام تعمیرات اولیه تاکید کرد. شورای امنیت پنجشنبه گذشته اعلام کرد که نیروهای «جنبش انصارالله» با ورود گروه فنی سازمان ملل به این نفتکش موافقت کردهاند.
نفتکش صافر که در دهه هفتاد قرن گذشته توسط ژاپن ساخته شده، 1میلیون و یکصد هزار بشکه نفت حمل میکند و این نفتکش در بندر «رأس عیسی» در دریای سرخ از سال 2015 توسط نیروهای ائتلاف سعودی متوقف شده است.
شرکت نفت صنعا و وزیر نفت یمن، ائتلاف سعودی را مانع دسترسی به صافر و تعمیر و نگهداری آن و مسئول به وجود آمدن هرگونه فاجعه زیست محیطی در دریای سرخ در صورت نشست نفت از این نفتکش دانسته است.
نظر شما