صباح قریشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۶۰ درصد مدارس این استان زیر پوشش طرح یاریگران زندگی رفته و علاوه بر تشکیل ۲۰ کانون در این راستا ۱۱ طرح مشارکتی نیز با آموزش و پرورش در راستای پیشگیری از شیوع مصرف مواد مخدر اجرا شده است.
وی اضافه کرد: پیشگیری اولویت اول و با صرفه ترین راهکار مبارزه با مواد مخدر و طبق تاکید رهبر معظم انقلاب باید حداقل ۷۰ درصد اعتبارات در حوزه پیشگیری هزینه شود.
قریشی افزود: در سال تحصیلی جاری در حوزه پیشگیری با انعقاد قرارداد با صداو سیمای مرکز کردستان یک برنامه تلویزیونی و یک برنامه رادیوی در ۳۲ قسمت با هدف پوشش خانواده، محلات، محیطهای آموزشی و محیط های کاری تولید و پخش شده که پیش بینی میشود ۹۴۸ هزار و ۶۴۱ نفر - روز از افراد استان تحت پوشش این برنامه قرار گرفته اند.
وی یادآور شد: همچنین تعداد افراد تحت پوشش خانواده، محلات، محیطهای آموزشی و محیط های کاری شامل ۲۳۵ هزار و ۳۵۰ نفر در برنامههای پیشگیری اولیه از اعتیاد در محیط خانواده، ۳۶۰ هزار و ۷۶ نفر در برنامههای پیشگیری اولیه از اعتیاد در محیط دانشآموزی، ۱۳ هزار و ۷۲۰ نفر در محیطهای دانشجویی و دانشگاهی، ۱۷ هزار و ۱۷۵ نفر در محیطهای کاری اداری، کارگری، صنعتی و نظامی و ۳۲۲ هزار و ۳۲۰ نفر در در محیطهای عمومی، تفریحی و محلات است.
مدیرکل بهزیستی کردستان تاکید کرد: طرح یاری گران زندگی از اولویت های مهم بحث پیشگیری بود که برگزاری آن در ۶۰ درصد مدارس و کانون یاریگران در ۲۰ درصد مدارس کل استان و نیز دانشگاهها و در تمام برنامه های اجرایی دستگاه های عضو مدنظر بوده است.
وی گفت: انتظار میرود خانوادهها با آموزش صحیح به فرزندان و ایجاد بستری آرام و دور از تنش خانه را به کانونی امن برای اعضا تبدیل کند که این موجبات کاهش استرس و اضطراب خواهد شد و به تبع آن آسیب های اجتماعی کاهش خواهند یافت.
طبق اطلاعات موجود در شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان جز پنج استان آخر در شیوع اعتیاد در بین جامعه آن است که اما وضعیت کنونی جامعه نیز برای بسیاری از مردم این استان که دارای سبقهای فرهنگی بوده و از سوی رهبر معظم انقلاب استان فرهنگی نامگذاری شده، رضایت بخش نیست.
نظر شما