دکتر جواد باذلی روز چهارشنبه طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، حداکثر مدت احتمالی ایمنی ایجاد شده در مبتلایان سه تا چهار ماه است و امکان ابتلای مجدد آنان در صورت رعایت نکردن پروتکلهای پیشگیرانه زیاد است.
وی با اشاره به روند افزایشی ابتلا و فوت ناشی از بیماری کووید ۱۹ در شهرستانهای گناباد و بجستان طی یک ماه گذشته ادامه داد: با توجه به شرایط موجود احتمال افزایش بیش از پیش این موارد وجود دارد و تنها راه جلوگیری از آن تغییرات رفتاری در مردم و رعایت پروتکلهای بهداشتی و پیشگیرانه است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: استمرار شیوع ویروس کرونا فشار کاری کادر درمان این دانشگاه را افزایش داده و تاکنون ۹۷ نفر از کارکنان و کادر درمان این دانشگاه به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدهاند.
دکتر فرنوش شریفی متخصص بیماریهای عفونی و مسوول بخش ایزوله بیماران حاد تنفسی بیمارستان علامه بهلول گنابادی هم به خبرنگار ایرنا گفت: در ماههای ابتدایی شیوع ویروس کرونا بیشتر مبتلایان و افراد بستری شده مبتلا به این ویروس در شهرستانهای گناباد و بجستان را افراد مسن تشکیل میدادند در حالی که هم اکنون بیشتر مبتلایان به این ویروس قشر جوان هستند.
هم اکنون سه بخش با ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبتهای ویژه برای درمان بیماران دارای علائم حاد تنفسی و مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان علامه بهلول گنابادی در نظر گرفته شده است.
شهرستانهای گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۸۱ هزار و ۴۱۳ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۱۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۴ هزار و ۸۵۳ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون ۲۴۴ هزار و ۸۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
نظر شما