ابوالقاسم شفیعی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مقابله با پدیدههای ناشناخته و یا کمتر شناخته شده، بستگی زیادی به اطلاع رسانی مستمر و به موقع مسوولان دارد و با توجه به رفتار به شدت تهاجمی ویروس کرونا بایستی با هوشیاری کامل و به صورت فرآیندی به مقابله با آن رفت.
وی ادامه داد: خانه، محله و شهر سه کانون مقابله با ویروس کرونا محسوب می شوند و باید با اطلاع رسانی دقیق و بهینه نسبت به زوایا و تهدیدات گسترش بیماری کووید- ۱۹ حساسیت و آمادگی عمومی را در این زمینه افزایش داد و در این صورت مشارکت مردم در رعایت مسائل پیشگیرانه مانند رعایت فاصله اجتماعی، لزوم استفاده از ماسک و پرهیز از حضور غیر ضروری در معابر و اجتماعات افزایش مییابد.
این مدرس مراکز آموزش عالی گناباد گفت: خانه، نخستین سنگر در مقابله با ویروس کروناست و خانواده نقش محوری در نهادینه کردن بهداشت فردی و خانوادگی عهده دار است و باید با برنامه ریزی صحیح برای تواناسازی خانوادهها اقدام کرد.
شفیعی افزود: تشکیل کمیته همیاری محلی در قالب خانه بهداشت، بسیج، هیات امنای مساجد، خیرین و فعالان اجتماعی با هدف تواناسازی و حفظ بهداشت محیط محله به عنوان دومین سنگر مقابله با این ویروس، رسیدگی به خانواده های نیازمند، همراهسازی مردم در اجرای طرحهای پیشگیرانه و جلوگیری از اقدامات خطرآفرین از نتایج موثر این کمیتهها و تواناسازی محلهای به شمار میرود که باید محور اصلی برنامههای مسوولان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: بدون تردید، غلبه بر کرونا در کشور و به تبع آن شهرستان گناباد، مستلزم موفقیت مسوولان محلی و توفیق این مسوولان در گرو موفقیت در محلات و منازل است.
سه بخش با ۱۷۰ تخت برای درمان بیماران مبتلا به بیماری کووید - ۱۹ در بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعال است.
شهرستانهای گناباد و بجستان واقع در جنوب استان خراسان رضوی با دو بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
بر اساس آخرین اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۲۸۶ هزار و ۵۲۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۵ هزار و ۲۸۹ تن رسیده است.
نظر شما