معاون مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه خلیجفارس گفت: بهرهبرداری از شبکه اینترنت نسل سوم در مرکز قطبآباد در راستای تسهیل در ارتباطدهی تلفن همراه و استفاده از سرویسهای مبتنی بر دیتا با رایزنی و پیگیریهای زیاد مسوولان مخابرات هرمزگان صورت گرفت.
الماس چراغدار روز یکشنبه به رسانهها اعلام کرد: با اتمام این طرح درنیمه اول امسال در آینده ای نزدیک و با اجرای طرحهای در دست اقدام، شاهد ایجاد تغییرات گستردهتر در مراکز عملیاتی منطقه خلیجفارس از نظر کیفیت و کمیت فعالیتهای مخابراتی خواهیم بود.
وی درباره نقش حیاتی مخابرات در انتقال نفت و فرآورده از طریق خطوط لوله بیان داشت: مخابرات ضریب اطمینان عملیات انتقال را بالا میبرد و انتقال نفت و فرآورده از طریق خطوط لوله بدون مخابرات مانند رانندگی بدون چراغ در تاریکی امکانپذیر نیست.
شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خلیجفارس یکی از مناطق دوازده گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران است که در سال ۹۳ فعالیت خود را در شهرستان بندرعباس مرکز استان هرمزگان آغاز کرده است.
خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خلیجفارس بیش از ۵۰ درصد فرآوردههای نفتی کشور را از حاشیه آبهای گرم خلیجفارس و مناطق کوهستانی استان هرمزگان به سمت مرکز کشور منتقل میکند.
انتقال روزانه افزون بر ۵۲ میلیون لیتر بنزین به مرکز و شمال کشور، شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خلیجفارس را به قطب مهم انتقال این محصول راهبردی بدل کرده است.
۳ مرکز انتقال نفت بندرعباس، قطب آباد و مهرآران به منظور ماموریت این منطقه به صورت شبانه روزی در انتقال حجمی معادل ۳۲۰ هزار بشکه فرآورده نفتی به استانهای همجوار نقش اصلی دارند.
انتقال فرآوردههای نفتی از پالایشگاه نفت بندرعباس، پالایشگاه ستاره خلیج فارس و شرکت پخش فرآورده های نفتی به استان های همجوار، انتقال نفت خام تولیدی شرکت فلات قاره منطقه قشم به پالایشگاه بندرعباس و انتقال فرآورده های نفتی وارداتی و صادراتی از طریق خطوط لوله اسکله شهید رجایی از جمله مهم ترین مسوولیت های خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خلیج فارس است.
نظر شما