انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: استان تهران از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت خوبی قرار ندارد و حدود چهار هزار و ۵۰۰ نفر در بیمارستانهای آن بستری هستند.
وی یادآورشد: از سویی روند بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در تهران رو به افزایش است و از سوی دیگر نیز زیرساختهای لازم برای رعایت پروتکلهای بهداشتی در همه بخشها وجود ندارد.
فقط مردم مقصر افزایش شیوع کرونا نیستند
محسنی بندپی اظهارداشت: در برخی مواقع شاهد هستیم که مردم نکات بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت میکنند اما زیرساختهای لازم از جمله در حملونقل عمومی و خدمات همگانی برای رعایت پروتکلها وجود ندارد و همین موضوع به افزایش تعداد مبتلایان منجر میشود.
استاندار تهران تاکید کرد: از همه مردم خواهشمندیم تا همچنان نکات بهداشتی و پروتکلهای اعلامی را رعایت کنند، از حضور در محیطهای بسته و مجامع بپرهیزند و همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.
وی ادامه داد: مردم تا حد امکان از خانه خارج نشوند تا از این طریق هم بار اضافه به سیستم حملونقل عمومی پایتخت تحمیل نشود و هم خودشان از حضور در محیطهای پرخطر در امان باشند.
محسنی بندپی خاطر نشان کرد: نگرانی ما در مورد تهران جدی است و باید همچنان با ادامه محدودیتهای اعلامی و نظارت جدی بر انجام پروتکلها، برای کنترل این وضعیت تلاش کرد.
استاندار تهران گفت: محیطهای جمعی، پاساژها، حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس و مترو پاشنه آشیل تهران و افزایش روند ابتلا به کرونا در پایتخت محسوب میشود.
وی اضافه کرد: با وجود اعلام ممنوعیت فعالیت تالارهای پذیرایی در این استان، همچنان گزارشهایی میرسد که در شهرستانها مراسمهای عروسی برگزار میشود.
استاندار تهران گفت: هر اقدامی که در رعایت بیش از پیش فاصلهگذاری اجتماعی موثر باشد و به بهبود وضعیت موجود منجر شود، در دستور کار ستاد فرماندهی مقابله با کرونای این استان قرار خواهد گرفت.
نمیتوان ورودی و خروجی تهران را بست
استاندار تهران تاکید کرد: اغلب مسیرهای مسافرتی کشور از تهران میگذرد و به همین دلیل نمیتوان در خروجیها و ورودیهای این استان محدودیتی اعمال کرد.
محسنی بندپی با اشاره به اعمال محدودیتهای تردد و ورود و خروج در ابتدای سال جاری، تصریح کرد: آن زمان به دلیل مصادف شدن با تعطیلات نوروزی و شرایط موجود، امکان اعمال محدودیت وجود داشت اما طی روزهای جاری و با تشدید فعالیت مشاغل مختلف به ویژه کسب و کارهایی که بین استان تهران و البرز واقع شده است، نمیتوان محدودیت خاصی اعمال کرد.
وی با بیان اینکه تردد در خروجیهای این استان نشان میدهد که بیشترین حجم مسافر در کشور از تهران جابجا میشوند، به سخنان دکتر حریرچی مبنی بر سهم تهران در شیوع ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: این سخنان منطقی است و مردم باید نسبت به قطع مسافرتهای غیرضروری اقدام و آن را به زمان دیگری موکول کنند.
استفاده ۷۰ درصدی از ماسک در دستگاههای دولتی
استاندار تهران افزود: بر اساس گزارشهای دریافتی، رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک در فضاهای اداری و دولتی تا ۷۰ درصد اجرا میشود اما رعایت این موضوع در برخی اماکن مانند مطب پزشکان، رستورانها و فضاهای مشابه قابل قبول نیست.
محسنی بندپی استفاده از ماسک را بر اساس تاییدیه سازمان بهداشت جهانی بهترین و موثرترین اقدام برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا خواند و اظهارداشت: مردم با استفاده از ماسک علاوه بر حفاظت از خود میتوانند از شیوع بیش از پیش این بیماری جلوگیری کنند؛ همانگونه که طی یک ماه گذشته شاهد افزایش استفاده از آن در میان مردم تهران بودیم.
۱۰ هزار میلیارد تومان کمک به واحدهای تولیدی تهران
استاندار تهران گفت: دولت کمکهایی را برای حمایت از واحدهای تولیدی که در شرایط کرونا تعطیل شده یا آسیب دیدهاند و آن واحدهایی که با وجود همه سختیها نیروهای خود را حفظ کردهاند، در نظر گرفته است.
وی یادآورشد: کرونا بسیاری از مشاغل را در کنار فشارهای ظالمانه اقتصادی متاثر کرد تا آنجا که از میان ۷۵۰ هزار ثبتنامکننده برای دریافت بیمه بیکاری، ۱۶۰ هزار نفر از میان بیکاران تهرانی بودند.
محسنی بندپی اضافه کرد: از همین رو با حمایت دولت نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات و کمک مالی به واحدهای تولیدی و کسبوکارهای این استان پرداخت شد.
به گزارش ایرنا طرح ترافیک در تهران از روزهای میانی اردیبهشت ماه و از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۴ اجرا میشود در حالی که سال گذشته این طرح از ساعت ۶ صبح تا ۱۸:۳۰ دقیقه اعمال میشد.
همزمان با آغاز اجرای این طرح ترافیک، استفاده از ماسک در حملونقل عمومی اعم از مترو و اتوبوس الزامی شد و در ادامه نیز ضرورت استفاده از ماسک از اوایل تیر ماه در میان کارکنان دولت و مشاغل مختلف نیز اعلام شد.
اکنون سیاست دولت در مواجهه با بحران کرونا، حفظ مشاغل موجود در کنار رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی است.
بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۲۸۸ هزار و ۸۳۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۵ هزار و ۴۸۴ نفر رسیده است.
نظر شما