۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 83885371
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

توزیع تسهیلات بانکی طرح‌های جهش تولید چهارمحال و بختیاری پیگیری شد

شهرکرد- ایرنا- نحوه توزیع تسهیلات بانکی بین ۱۴ طرح از مجموع ۴۶ طرح جهش تولید چهارمحال و بختیاری روز یکشنبه در نشست مشترک بین دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل این استان پیگیری شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری در این نشست با اشاره به اهمیت اجرای به موقع طرح‌های جهش تولید استان اظهار داشت: برای تحقق این مهم باید بین دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل هماهنگی مطلوبی شکل گیرد.

اقبال عباسی افزود: توزیع تسهیلات بانکی به نحوی باشد که طرح‌های برخوردار از تسهیلات بانکی جهش تولید با سایر طرح‌های اشتغالزایی نظیر اشتغال فراگیر روستایی و عشایر هم‌پوشانی نداشته باشند و تمامی تسهیلات اختصاص یافته به استان در محل خود جذب شود.

وی تصریح کرد: به همین  منظور ضروری است تا چهار دستگاه صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، شرکت شهرک‌های صنعتی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بانک‌های عامل توزیع کننده تسهیلات جهش تولید نشست مشترک برگزار کنند تا در خصوص چگونگی توزیع مناسب این تسهیلات همفکری و هماهنگی بیشتری انجام گیرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به تصویب ۴۶ طرح جهش تولید در استان، افزود: این تعداد طرح با تامین ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اجرا می‌شود.

علی شهریارپور افزود: از مجموع طرح‌های جهش تولید استان، ۱۴ طرح نیاز به تسهیلات بانکی به مبلغ یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان دارند.

وی تصریح کرد: تجهیز سه واحد کشتارگاه طیور، پرورش ماهی در قفس در کارون‌۴، توسعه کشت باغات در اراضی شیب‌دار، توسعه کشت گیاهان دارویی، گل محمدی و زعفران، تولید الکل، توسعه خوشه خاتم، توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خورشیدی و نیروگاه‌های برق‌آبی و تامین زیرساخت‌ و توسعه کشت گلخانه‌ای از جمله ۱۴ طرح مهم جهش تولید استان به شمار می‌رود که برای اجرای آن تسهیلات بانکی نیز در  نظر گرفته شده است.

شهریارپور افزود: با تکمیل این ۱۴ طرح تاثیرگذار در استان هشت هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی در استان ایجاد و تثبیت می‌شود.

به گزارش ایرنا، در سفر اخیر رییس سازمان برنامه و بودجه به استان در ۲۴ تیرماه تفاهم‌نامه اجرای ۴۶ طرح جهش تولید بین این سازمان و استانداری چهارمحال و بختیاری به امضاء رسید.

براساس این تفاهم‌نامه‌، ۲۲ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای اشتغالزایی ۱۲ هزار و ۳۴۴ نفر در ۱۷ طرح صنعت و معدن، ۲۰ طرح کشاورزی و ۹ طرح خدماتی هزینه می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha