دفاتر گردشگری کردستان در آستانه ورشکستگی قرار دارند

سنندج‌ - ایرنا - دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی کردستان گفت: دفاتر گردشگری و مسافرتی این استان در آستانه ورشکستگی قرار دارند و برای استمرار فعالیت و رفع مشکلات خود نیازمند کمک‌های دولتی هستند.

هوشنگ جواهری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دفاتر گردشگری به دلیل کاهش شدید مسافرت‌ها بعد از شیوع کرونا عملا تعطیل شده و در این شرایط نه تنها کمکی به ما برای سرپا ماندن نمی‌شود بلکه بخشی از دستگاه‌ها بر ما فشار هم می‌آورند در حالیکه قرار بود تسهیلات بانکی دفاتر استهمال شود اما اگر قسطی عقب بیافتد، حساب بانکی فعالین دفاتر مسافرتی مسدود می‌شود.

وی اضافه کرد: نه تنها بخشودگی تسهیلات برای ما اجرا نشده و اقساط تسهیل پیدا نکرده بلکه شاهدیم اداره امور مالیاتی نیز همچون شرایط عادی با ما برخورد می‌کند و توجهی به وضعیت دفاتر و عدم فعالیت آنها بخاطر شرایط کرونا ندارد.

جواهری یادآور شد: مشکلاتی با بخش بیمه هم داریم به عنوان مثال با درخواست ما بدهی در بیمه اقساطی شد اما بخاطر مشکلاتی که اخیرا پیش آمد توانایی پرداخت اقساط را نداشتیم و اکنون از ما می‌خواهند چند قسط عقب افتاده را یکجا پرداخت کنیم که خارج از توان ما است.

دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی کردستان افزود: گفته‌اند دفاتر گردشگری شامل دریافت تسهیلات تعیین شده برای کسب و کارهایی که بدلیل کرونا متضرر شده‌اند، نمی‌شوند که سوال ما این است، چرا نمی‌توانیم از این تسهیلات استفاده کنیم؟

وی با اشاره به اینکه در مقایسه با شرایط اولیه شروع کرونا مقداری سفرها بیشتر شده است، اظهار داشت: اکنون فصل گردشگری‌های داخل استان نیست و اگر هم مردم به مسافرت بروند سفرها به استان‌های دیگر از جمله شمال صورت می‌گیرد که باز هم ما امکان بهره‌مند شدن از مزایای این سفرها را نداریم تا کمی شرایط مالی بهتری پیدا کنیم.

جواهری با بیان اینکه هیچکدام از دفاتر مسافرتی تسهیلاتی دریافت نکرده‌اند، گفت: راهکارهایی ارائه کردیم که می‌توان از آن طریق بدون اینکه هزینه‌ای هم به دولت تحمیل شود به دفاتر گردشگری کمک کرد به عنوان مثال اکنون شاهد باز شدن مرزها هستیم و می‌بینیم دانشجوها یا کسانی برای درمان به ایران سفر می‌کنند که می‌توان از آنها عوارض ورود برای کمک به بخش گردشگری دریافت کرد.

وی تاکید کرد: در اقلیم کردستان هر کسی که وارد آن منطقه می‌شود عوارضی را بابت کمک به گردشگری می‌پردازد ما هم در داخل کشور می‌توانیم چنین عوارضی دریافت کنیم که قول‌هایی به ما برای پیگیری عملی شدن این پیشنهاد دادند اما بعد از گذشت چند ماه هیچ خبری نشد.

وی یکی دیگر از راه‌های حمایت از دفاتر گردشگری را کنترل قاچاق‌برها دانست و یادآور شد: سال‌هاست ما با اینکه در مواردی ضرر هم می‌دهیم به جذب گردشگر پرداختیم و ظرفیت‌هایی ایجاد کردیم اکنون که به نقطه مناسبی رسیده‌ایم از آن بهره‌مند نیستیم و کسانی به صورت غیرقانونی از این شرایط بهره می‌برند.

جواهری افزود: سال‌ها نامه نگاری کردیم که مانع قاچاق‌برهای غیرمجاز شوند که فعالیت‌ و خدمات آنها به مسافرین از استان شروع می‌شود و بدون هیچ مانعی تا تهران هم ادامه پیدا می‌کند.

دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی کردستان گفت: فعالیت قاچاق‌برها شامل حمل و نقل، تهیه سوئیت، معرفی به پزشک، دریافت پورسانت از پزشکان، برگزاری تور گردشگری شمال و هماهنگی با هتل‌ها هم می‌شود این در حالی است که همه این فعالیت‌ها باید توسط دفاتر گردشگری دارای مجوز انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha