افزایش تخلف صنفی در استان تهران به دلیل شرایط ناشی از کرونا

تهران- ایرنا- معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تخلف‌ها و گرانفروشی واحدهای خرده‌فروشی، عمده‌فروشی و واحدهای ارائه‌دهنده کالا و خدمات بیشتر به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا افزایش یافته است.

سعید محمدی‌پور روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: در گشت‌های مشترک ۲ هزار و ۸۳۲ مورد تخلف به ارزش بیش از ۲۹ میلیارد تومان شناسایی شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

افزایش ۵۰ درصدی تخلف در حوزه قاچاق کالا

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بیان کرد: طی چهار ماهه اول پارسال میزان قاچاق کالا در استان تهران ۸۲ میلیارد ریال بود که این میزان امسال به ۱۲۱ میلیارد ریال رسید و رشد ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.

محمدی‌پور خاطر نشان کرد: طی چهار ماهه اخیر حدود ۲۰ هزار بازرسی مختص بخش کشف کالا قاچاق در استان صورت گرفت که از این تعداد بازرسی ۲۵۶ پرونده تخلف به ارزش ۱۲۱ میلیارد ریال تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران ارسال شد.

وی تصریح کرد: با افزایش تخلف و وقوع جرم در سطح استان تهران بازرسی و نظارت ماموران سازمان صمت استان تهران به حداکثر رسیده است.

۲۳ هزار بازرسی از بازار کالاها در استان

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: طی چهار ماه گذشته ۲۲۵ هزار مورد بازرسی و نظارت از سطح واحدهای خرده‌فروشی، عمده فروشی و واحدهای ارائه دهنده کالا و خدمات انجام و ۲۳ هزار پرونده تشکیل شده است.

به گفته وی با بازرسی و نظارت از ۲۲۵ هزار واحد ارائه خدمات کالا و خدمات در سطح استان تهران برای بیش از ۲۲ هزار واحد پرونده قضایی تشکیل شد یعنی ۱۰ درصد از نظارت‌ها به کشف تخلف منجر شده است.

 معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: همچنین طی چهارماهه امسال بیش از ۱۳ هزار بازرسی در زمینه آرد، نان و نانوایی‌ها انجام شد که به بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ برگه گزارش تخلف به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد ریال منجر شده است.

محمدی‌پور خاطر نشان کرد: تخلف‌ها در حوزه نان، آرد و نانوایی بیشتر در مورد گرانفروشی، وزن چانه نان و کیفیت نان بوده است.

شناسایی بیش از ۱۰۰ تخلف از انبارها

به گفته معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، بیش از چهار هزار سرکشی و بازرسی از سطح انبارها در چهارماه نخست امسال صورت گرفت که از این میزان بیش از ۱۰۰ مورد تخلف در حوزه احتکار، اختفا و اعلام نکردن کالاهای موجود در داخل انبارها شناسایی شد.

محمدی‌پور ارزش ریالی پروندهای تخلف انبارها را بیش از ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: کالاهای کشف شده از انبارها بیشتر مواد غذایی، سلولزی، لوازم خانگی، ماسک، محلول های ضدعفونی و مکمل های ورزشی، خودرو، لوازم خودرو و کود شیمیایی بوده است.

اعلام بیش از ۱۵ هزار شکایت از طریق سامانه ۱۲۴

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تاکید کرد: در چهار ماهه امسال ۱۵ هزارو ۳۶۴ مورد شکایت از طریق سامانه ۱۲۴ از سوی مردم به ما اعلام شد که ۹ هزار و ۴۰۰ شکایت آن به صورت حضوری بود و افراد با ارائه مستندات، تشکیل پرونده و ارسال آن به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران را خواستار هستند.

محمدی‌پور اضافه کرد: همچنین بیش از پنج هزار و ۹۰۰ مورد شکایت در زمینه‌های مختلف از سوی مردم به ما اعلام شد که با بررسی‌های صورت گرفته صحت ۶ هزار شکایت مردمی محرز و صحت ۹ هزار و ۳۰۰ شکایت تایید نشد.

تشدید نظارت بر انبارها

به گفته معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نامه‌ای ۲۰ روز گذشته از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به آنان ابلاغ شد که طرح تشدید بازرسی و نظارت از انبارها در سطح استان را در دستور کار خود قرار دهند.

 محمدی پور با بیان اینکه در این مدت بیشتر فعالیت بازرسان حول محور انبارها و احتکار کالاها بوده، تصریح کرد: ۹۰ درصد کشفیات از ۲ تیر تا پنج مردادماه جاری در حوزه لاستیک و ۱۰ درصد لوازم خانگی به ارزش بیش از ۴۷۳ میلیارد ریال بوده است.

به گزارش ایرنا در گشت‌های مشترک نظارت و بازرسی، نمایندگان معاونت بازرسی و نظارت سازمان صمت، پلیس اقتصادی ناجا، تعزیرات حکومتی، دادستانی و دستگاه‌های مرتبط حضور پیدا می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha