تولید بیش از ۱۷۰ هزار تن میوه تابستانه در آذربایجان‌غربی

ارومیه- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز برداشت میوه‌های تابستانه گفت: طبق برآوردهای انجام شده امسال میزان تولید این میوه‌ها در استان ۱۷۰ هزار تن است.

 عزیز امانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت بیشتر میوه های تابستانه به خصوص میوه های هسته دار از خرداد ماه در سطح ۱۷ هزار و ۵۸۰ هکتار از باغ های بارور استان آغاز شده‌ است.

وی با بیان اینکه سه هزار و ۷۹ هکتار نیز از باغ‌های هسته‌دار در حال حاضر به مرحله باردهی نرسیده اند، اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد از محصول گیلاس و آلبالو برداشت و برداشت ارقام زردآلو ، آلو و هلو نیز آغاز شده‌است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه ۵۵ درصد سطح زیر کشت باغ‌های هسته دار در شهرستان ارومیه واقع شده، گفت: در مجموع تولید میوه های هسته دار در سطح استان نسبت به پارسال حدود ۱۱درصد افزایش دارد.

امانی با اشاره به اینکه طبق برآوردهای انجام شده، بیشترین افزایش برداشت میوه های هسته دار در تولید هلو، شلیل و آلو پیش بینی می‌شود، افزود: این رشد تولید ناشی از افزایش سطح کشت و مساعد بودن شرایط آب و هوایی در زمان شکوفه دادن این محصولات است.

وی بیان کرد: هلو، شلیل، آلبالو، گیلاس، آلو و زردآلو مهمترین محصولات هسته دار تولیدی در آذربایجان‌غربی است.

وی ادامه داد: بیشترین سطح باغات هسته دار در شهرستان های ارومیه، میاندوآب، اشنویه، مهاباد، خوی و سلماس واقع شده‌است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: امسال وضعیت فروش محصولات هسته دار مطلوب بوده و صادرات این محصولات به خارج کشور از روند خوبی برخوردار است.

آذربایجان‌غربی دارای ۱۲۰ هزار باغ میوه است، سیب، انگور، زردآلو، هلو، گیلاس، آلو از جمله این میوه ها هستند، همه ساله برداشت محصولات هسته دار در آذربایجان غربی از خرداد شروع و تا اواخر شهریورماه ادامه دارد،برداشت ارقام دیر رس آنها تا نیمه اول مهرماه به طول می انجامد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha