پویش همدلی شیعیان و اهل سنت برای کمک به نیازمندان

تهران-ایرنا- مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: دانشجویان، دانش آموختگان، کارکنان و استادان دانشگاه، به‌مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان در پویش همدلی مومنانه به کمک نیازمندان شیعه و اهل سنت پایتخت می‌روند.

دانشگاه مذاهب اسلامی دانشگاهی دولتی وابسته به مجمع جهانی تقریب مذاهب است که اهداف با پایبندی بر اصول دین و تقریب، تداوم بخش آموزه های پیامبر اکرم (ص) و کار حوزه های علمیه اسلامی در صدر اسلام را دنبال می کند. این دانشگاه مراکزی را در شهرهای زاهدان، سنندج و بند عباس تاسیس کرده و از کشورهای مختلف مثل مالزی، ترکیه، ایتالیا، آفریقای جنوبی، اندونزی، افغانستان، اکوادور، بلغارستان، لبنان و ... دانشجو دارد.

همچنین این دانشگاه از طریق آزمون سراسری مراکز آموزش عالی کشور به روش متمرکز دارای شرایط خاص یا نیمه متمرکز، از میان علاقمندان به تقریب مذاهب اسلامی در دو مرحله کتبی و شفاهی (مصاحبه) با حق اولویت برای حافظان قرآن دانشجو می پذیرد.

 مهدی هاشم زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: دانش آموختگان، کارکنان و استادان شیعه و اهل سنت دانشگاه مذاهب اسلامی، امسال با راه اندازی "پویش همدلی مومنانه" به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان به عنوان یکی از اعیاد مهم و مشترک اسلامی و با هدف نزدیک شدن دل‌های مسلمانان و رفع مشکلات جهان اسلام و دفع بلایا، در خرید شماری دام سهیم شده و پس از قربانی، گوشت را میان نیازمندان شیعه و اهل سنت پایتخت توزیع می‌کنند.

وی ادامه داد: از این رو در آستانه عید سعید قربان معاونت فرهنگی و دانشجویی با همکاری بسیج دانشجویی و سایر تشکلهای دانشجویی دانشگاه مذاهب در راستای اهداف والای این دانشگاه در جهت تقریب و وحدت امت اسلامی با هدف نزدیک شدن دل‌های مسلمانان به یکدیگر و رفع مشکلات جهان اسلام، در خرید شماری گوسفند سهیم شده و پس از قربانی، گوشت را میان نیازمندان شیعه و اهل سنت توزیع می‌کنند.

هاشم زاده عنوان کرد: امسال با توجه به شرایط ناشی از بیماری کرونا و برای جلوگیری از شیوع این ویروس، این اقدام از طریق فضای مجازی و با دریافت کمک های نقدی از طریق اعلام شماره کارت انجام می‌شود تا پس از جمع آوری مبالغ، تهیه دام و ذبح آن توسط موسسات ذیصلاح انجام و با نظارت دانشگاه در میان نیازمندان شیعه و اهل سنت پایتخت توزیع می شود.

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب تصریح کرد: قربانی کردن یک عبادت مالی و از شعائر اسلام است و در مقابل دیگر عبادت‌های مالی اسلامی ویژگی‌های خاصی در بر دارد و با توجه به آن ویژگی‌های قربانی بین عبادت‌های دیگر از جایگاه و اهمیت ممتازی برخوردار است. از جمله اعمالی که حجاج در روز دهم ذیحجه در سرزمین منا انجام می‌دهند کشتن شتر، گاو و یا گوسفند و انفاق آن به مستحقان است تا به وسیله این عمل نیک به رحمت پروردگار نزدیک شوند که آن را قربانی گویند.

هاشم زاده افزود:در روایاتی از رسول خدا(ص) نقل شده که فرمودند: خداوند عید قربان را برنهاد تا مستمندان از گوشت سیر شوند. پس از گوشت قربانی به ایشان بخورانید.... همچنین آن حضرت فرمودند: هر کس نیّتش صادق باشد، اوّلین قطره از خون قربانی اش، کفّاره همه گناهان او است.

علاقه مندان برای همیاری و سهیم شدن در این اقدام خیر می‌توانند از طریق شماره کارت ۵۰۴۱-۷۲۱۰-۶۷۵۶-۶۶۳۹ با نام مهدی هاشم زاده در این امر خداپسندانه سهیم باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha