دو شاخص در مورد فوت شدگان کرونا مطرح است اولی عدد خام و دیگری، تعداد موارد کشته شدگان به ازای یک میلیون نفر است که شاخص دوم ملاک کامل تری برای سنجش روند عملکردها است. عدد خام، ارزش چندانی برای سنجش وضعیت کشورها ندارد و باید از شاخص تعداد به ازای یک میلیون نفر استفاده کرد که عدد منطقی تری را نشان می دهد و امکان مقایسه کشورها را فراهم می کند.
حمید سوری ، اپیدمیولوژیست روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آمورش ایرنا اظهار داشت: یکی از کشورهایی که در این زمینه بسیار خوب اقدام کرد، نیوزیلند است. تعداد مرگ ناشی از کرونا در این کشور بسیار اندک بوده و خیلی سریع توانست بیماری را کنترل کند.
وی با اشاره به اینکه ویتنام تاکنون یک مورد مرگ براثر کرونا گزارش نکرده و فقط حدود ۳۰۰ نفر مبتلا به این بیماری شدند، اظهار داشت: مبتلایان این کشور حدود ۹۸ میلیون نفری اصلا با کشور ما قابل مقایسه نبود. تاکنون (هشتم مرداد ماه) ۲۹۸ هزار و ۹۰۹ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۹۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۳۴۳ نفر رسید. چهار هزار و ۲۷ بیمار نیز در آی سی یو هستند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: از کشور تایوان با جمعیت ۲۴ میلیون نفری تاکنون ۷ مرگ گزارش شده است. استرالیا و تایوان از دیگر کشورهایی هستند که اقدامات خوبی در این زمینه انجام دادند و موفق شدند مرگ و میرهای خود را به شدت کاهش دهند.
تهران- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برخی از کشور مانند نیوزیلند، استرالیا، تایوان، ویتنام و کره جنوبی با برنامهریزی منسجم و همراهی بسیار مناسب مردم توانستند، ویروس کرونا را کنترل و مرگ و میر و مبتلایان را به شدت کاهش دهند.
اخبار مرتبط
-
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا:
میزان مرگ، شاخصی مهم در مدیریت اپیدمی کرونا است
تهران- ایرنا- عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از آنجایی که میزان مرگ ناشی از بیماری کرونا…
-
عادیانگاری کرونا، ممنوع
تهران- ایرنا- به نظر میرسد حساسیت مردم مخصوصا در هفتههای اخیر برای رعایت اصول مورد نظر برای…
-
عدهای نسبت به کرونا دچار خوش خیالی کاذب شدهاند
تهران- ایرنا- اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رفتارهای محافظت نشده مردم…
نظر شما