اقبال عباسی روز چهارشنبه در سیزدهمین هفته پویش ملی «الف، ب ،ایران» و بهرهبرداری از ۱۴ طرح حوزه آب و برق این استان که با حضور معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و مدیرعامل شرکت توانیر برگزار شد، افزود: عدهای از سر نادانی بر سر اجرای این طرح سنگاندازی کردند و در حالی که میشد با ۲۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته این طرح را تکمیل کرد امروز باید ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن اختصاص داد.
وی ادامه داد: در اهمیت طرح انتقال آب بن به بروجن باید گفت که این طرح مصوبه ۲ دولت را دارد و وزارت نیرو برای آن ردیف و اعتبار ملی قرار داده است و جزو ۳۱ طرح مهم کشور است که باید تا پایان دولت دوازدهم به بهرهبرداری برسد.
عباسی تصریح کرد: این طرح ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد از همینرو به هیچ عنوان تعطیلبردار نیست و اگر چه ممکن است عدهای مخل اجرای این طرح شوند اما نباید این اجازه را به آنها داد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مشکل اصلی اجرای این طرح در محل آبگیر است، افزود: از وزارت نیرو تقاضا میشود تا کمک کند، دستگاهها و ماشینآلات در محل اجرای این طرح مستقر شده و ادامه طرح از سر گرفته شود.
عباسی خاطر نشان کرد: طرح آب بن به بروجن آب شرب نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری را تامین میکند از همین رو به واسطه اهمیت این موضوع میطلبد در اجرای طرح تسریع شود.
به گزارش ایرنا، طرح انتقال آب بن به بروجن که آب را برای مصارف شرب از منطقه بن به سمت بروجن و نقنه انتقال میدهد و مشکل آب شرب ۱۱ شهر و ۱۳ روستای چهارمحال و بختیاری با جمعیتی افزون بر ۴۶۰ هزار نفر رفع میشود.
این طرح قرار است سالانه ۴۱ میلیون مترمکعب آب را از حوضه آبریز زایندهرود به مناطق شرقی استان که به شدت با پدیده خشکسالی درگیر است، منتقل کند.
این طرح با توجه خشکسالیهای متوالی در استان و تحت تاثیر قرار دادن زندگی و معیشت مردم یکی از مطالبات اصلی مردم و از ضرورتهای این حوزه به شمار میرود که انتظار میرود با سرعت بیشتری اجرا و تکمیل شود.
نظر شما