به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر شامگاه چهارشنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری ابراز داشت: رفع چالش کمآبی مسیر توسعه اقتصادی استان سمنان را در بخشهای صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری هموارتر میکند.
وی خاطر نشان کرد: مسئولان مربوطه برای به سرانجام رسیدن طرحهای تامین آب پایدار استان سمنان به منظور توسعه پایدار اقدامهای لازم را انجام دهند.
استاندار سمنان با بیان اینکه، چالش کم آبی در استان محسوس است، گفت: باید شرایط موجود آب در منطقه برای اصلاح الگوی مصرف و ترویج فرهنگ صرفه جویی برای مردم تبیین شود.
وی خاطرنشان کرد: در کنار اصلاح الگوی مصرف باید به مسئله مهم رونق بخش صنعت و معدن هم توجه داشت.
آشناگر اضافه کرد: راهی به جزء مدیریت منابع آب در استان سمنان وجود ندارد و باید اولویتها و چالش های موجود در بحث کم آبی بار دیگر برای مسئولان و اقشار مردم مرور شود.
وی اظهار داشت: استفاده از منابع آبی در استان سمنان براساس اولویت بندی باشد و برای تامین آب در بخش صنعت و معدن اقدام های لازم از سوی دستگاههای اجرایی مربوط انجام شود.
آشناگر اضافه کرد: زیرساختهای خوبی برای توسعه بخش صنعت و معدن در استان وجود دارد و باید از ظرفیت خطوط ریلی، نواحی و شهرکهای صنعتی، جادههای دسترسی ، فرودگاهها، قرارگرفتن استان سمنان در چهارراه شرق به غرب و شمال به جنوب کشور با تامین آب پایدار نهایت بهره را برد.
استاندار سمنان تصریح کرد: اجرای طرحهای مقابله با کم آبی، انحراف از هدف نداشته باشد و باید طرح های کارشناسی به صورت منسجم و عملیاتی در گام اجرایی قرار گیرد.
در استان سمنان سالانه یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب آب تولید میشود که ۷۰ درصد از منابع زیر زمینی است که با کسری مخزن سالانه ۴۵۰ میلیون متر مکعبی مواجه است.
۸۶ درصد آب مصرفی استان سمنان در بخش کشاورزی، پنج درصد در بخش خدمات و ۹ درصد در بخش آب آشامیدنی است.
نظر شما