حسین آبسالان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود:طی مدت یاد شده تعداد ۶۳۲ مورد پایش واحدهای تولیدی و صنعتی، ۵۸ مورد نمونه برداری از هوا و پساب واحدهای صنعتی و ۱۹ مورد نمونه برداری از منابع زیستی (رودخانه ها) توسط کارشناسان محیط زیست استان و واحدهای تابعه انجام شد.
وی اظهار داشت: این پایش ها و نمونه برداری های صورت گرفته از واحدهای تولید صنعتی استان زنجان، علاوه بر صدور اخطاریه ها، منجر به ۶۰ مورد پیگیری قانونی از طریق دستگاه قضایی و یک مورد پلمب واحد صنعتی آلاینده شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: آسانترین و موثرترین راه برای جلوگیری از آلودگیهای محیط زیستی انجام اقدامات پیشگیرانه در واحدهای تولیدی صنعتی است که صاحبان صنعت میتوانند از این طریق و با اقدامات زیست محیطی خود مانع آلودگی یا احتمال تنشهای اجتماعی و خسارتهای زیست محیطی شوند.
آبسالان تصریح کرد: بسیاری از خسارتهای زیست محیطی، جبران ناپذیر هستند بنابراین اولویت سازمان حفاظت محیط زیست، پیشگیری و دور شدن از هرگونه آلودگی ها است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: پارسال (۹۸) واحدهای تولیدی - صنعتی این استان برای رفع آلودگیها بالغ بر ۷۱۳ میلیارد ریال هزینه زیست محیطی کردند.
آبسالان افزود: این میزان هزینه، برای خرید تجهیزات مختلف تصفیه خانه های پساب صنعتی، انسانی، خرید پک فیلتر هوا و غبارگیری صنایع مختلف و نصب سیستمهای پایش آنلاین که منجر به کاهش آلودگی واحدهای تولیدی - صنعتی می شود، صرف شد.
وی به پایشهای دورهای و سرزده از واحدهای تولیدی صنعتی، کشاورزی و خدماتی اشاره و تصریح کرد: در ۱۱ ماه سال ۹۸ تعداد ۲ هزارو ۶۳۲ مورد پایش به صورت شبانه روز از این واحدها صورت گرفت که منجر به ۲۵۳ نمونه برداری از میزان آلودگی واحدها و ۷۲۸ فقره اخطاریه زیست محیطی شد.
آبسالان تصریح کرد: طی مدت یاد شده (۱۱ ماهه پارسال) چهار واحد تولیدی - صنعتی نیز در سطح این استان که به راهنمایی ها، تذکرات و پیگیریها بی توجه بودند به مراجع قضایی معرفی و در نهایت پلمب شدند.
نظر شما