نادر فخری روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش در سرسرای ولایت فرمانداری این شهر افزود: ۲۴ طرح از سوی آموزش و پرورش در حال اجراست که ۱۸ مورد با اعتبارات ملی و ۶ طرح نیز با اعتبارات استانی در حال ساخت است .
وی با بیان این که با تکمیل این طرح ها سرانه فضای آموزشی افزایش پیدا می کند ، گفت : خیران شاهرود که در مدرسه سازی کارنامه درخشانی دارند ، اکنون نیز لازم است به یاری آموزش و پرورش شتافته و در بهسازی فضای فیزیکی آموزشی و تهیه برخی تجهیزات مورد نیاز اقدام کنند .
وی با بیان اینکه شهرستان شاهرود معلمان و مدیران شایستهای داشته و برنامهریزیهای خوبی برای افزایش کیفیت آموزش و پرورش انجام می شود ، تاکید کرد: فضای فیزیکی آموزشی استاندارد و تجهیزات ۲ مولفه تاثیر گذار در علم آموزی و پرورش است که حمایت خیران را بیش از پیش می طلبد.
فرماندار شاهرود از تشکیل شورای راهبردی بانوان و جوانان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در این راستا از ظرفیت های آموزش و پرورش و جوانان نخبه شاهرودی بهره گرفته خواهد شد.
فخری تاکید کرد: جمعیت بانوان شهرستان شاهرود ۱۰۹ هزار تن بوده و بیش از ۳۰هزار دانش آموز در مدارس مشغول تحصیل هستند که با تکیه بر توان نخبگان این ۲ حوزه می توان برنامه های مدون و گام های موثری برای توسعه و پیشرفت برداشت.
رییس اداره آموزش و پرورش شاهرود هم در این نشست گفت: تاکنون به هر میزان که خیران در اجرای هر طرح آموزشی هزینه می کردند ، دولت هم به همان مقدار اعتبار تخصیص می داد اما از امسال وزارت آموزش و پرورش سه برابر هزینه های خیران اختصاص می دهد.
سید محمد موسوی ادامه داد : ۲ روز پیش یک بانوی خیر شاهرودی ساختمانی به ارزش ۲.۵ میلیارد تومان به آموزش و پرورش اهدا کرد.
مسوول شورای بانوان خیر مدرسه ساز استان سمنان هم در این نشست گفت: شورای سیاست گذاری بسته اجرایی آجر به آجر،کانون فرهنگیان خیر مدرسه ساز ،شورای بانوان خیران مدرسه ساز و جشنواره های خیران مدرسه ساز شهرستان فعال هستند.
عصمت سادات سیف با بیان اینکه شورای خیران مدرسه ساز نشست های منظم ماهانه برگزار کرده و امور را پیگیری میکند ،افزود:کانون فرهنگیان مدرسه ساز هم برای همدلی و تقویت و تشریک مساعی بیشتر بین دانش آموختگان قدیم و جدید با هدف بهسازی و نگهداشت فضای آموزشی با ۶۵۱ عضو که ماهانه مبلغی از حقوق خود را برای این امر اختصاص می دهند، فعالیت می کند.
کارشناس امور بانوان و جوانان اداره آموزش و پرورش شاهرود ادامه داد: از سال ۹۸ شورای سیاستگذاری بسته اجرایی "آجر به آجر " فعال شده که هر فرد بتواند به اندازه توان مالی خود حتی یک آجر کوچک در ساخت مدرسه شرکت کند.
سیف با اشاره به اینکه جشنواره مدرسه ای خیران با حضور فرد خیری که مدرسه را ساخته در بین دانش آموزان همان مدرسه برپا شد که این امر در جذب کمک بیشتر به آن مدرسه موثر بوده است، تاکید کرد: برخی خیران از خارج کشور هم در این جشنواره شرکت کردند.
وی تاکید کرد: شورای بانوان خیران مدرسه ساز امسال در شاهرود تشکیل شده که تهیه برخی کتاب های آموزشی ، ساخت نمازخانه مدرسه شهید منتظری و اهدای منزل مسکونی به آموزش و پرورش توسط یک بانوی خیر شاهرودی از جمله اقدامات این شورای نوپاست.
در این نشست از خانواده شهدای فرهنگی عملیات مرصاد شهیدان نعمت الله رضایی، محمد مهدی قنبریان و محمد حسن اکبری تجلیل شد.
شهرستان شاهرود ۲۱ معلم و ۱۲۷ دانش آموز شهید در دفاع مقدس تقدیم کرده است.
در عملیات مرصاد ۶۸ تن از رزمندگان استان سمنان به شهادت رسیدند که ۳۳ شهید مربوط به شهرستان شاهرود است.
نظر شما