فاضل عبیات روز پنجشنبه در حاشیه حضور در مرکز پایش برق استان خوزستان (دیسپاچینگ) و بررسی وضعیت پایداری برق خوزستان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: شرکت توزیع برق خوزستان با انعقاد تفاهمنامههایی با مراکز صنعتی و تولیدی پرمصرف استان ۳۵۰ مگاوات ظرفیت بیشتر برای ساعت پیک فراهم کرده است.
وی ادامه داد: این تفاهمنامهها بهمنظور تامین برق مورد نیاز در مواقع ضروری ویژه مصارف خانگی صورت گرفت و در این صورت صنایع و واحدهای تولیدی پرمصرف استان فعالیتهای خود را به ساعات غیر پیک منتقل میکنند.
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان تصریحکرد: این توافق طی سال گذشته نیز وجود داشته اما امسال این ظرفیت به ۲ برابر افزایش یافت که اقدام مناسبی برای مدیریت شبکه توزیع برق در استان ویژه ساعات پیک بحساب میآید.
عبیات با تاکید بر اینکه از مراکز صنعتی و تولیدی همچنان درخواست میشود که به همکاری خود با شرکت توزیع برق استان ادامه دهند، افزود: با توجه به اینکه استان خوزستان روزهای گرمی را پشت سر میگذارد انتظار میرود با همکاریهای بینبخشی که صورت گرفته، از این شرایط عبور کنیم.
۶۰ درصد از مصرف برق خوزستان خانگی است
این مقام مسئول در استانداری خوزستان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از برق مصرفی استان (بهجز اهواز) خانگی است، گفت: از همین رو از همکاری مردم برای اینکه از خاموشیهای طولانی مدت جلوگیری شود، ضروری است.
وی ادامهداد: شهروندان باید استفاده از وسایل پرمصرف را به ساعات غیر پیک منتقل کنند که در غیر این صورت شبکه برق دچار خاموشی ناخواسته میشود.
به گفته عبیات رعایت اصول صحیح الگوی مصرف برق از سوی شهروندان باید با جدیت بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.
هشت هزار و ۲۲۰ مگاوات میزان توان مصرفی شبکه استان خوزستان
عبیات خاطرنشانکرد: روز گذشته میزان توان مصرفی شبکه استان هشت هزار و ۲۲۰ مگاوات بود، گفت: در شرایطی که استان خوزستان دمای ۵۱ درجهای را تجربه میکرد، پیک مصرف برق در ساعت ۱۵:۳۶ آغاز شد.
وی تصریحکرد: این شرایط امروز نیز تقریبا به همین صورت بوده و همچنان تلاشها در ارتباط با پیشگیری از خاموشیها و مدیریت شبکه توزیع برق در استان ادامه دارد.
تداوم تعطیلیها منوط به بررسی الگوهای هواشناسی
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان همچنین در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است هفته آینده تعطیلیها بهدلیل افزایش دما تداوم داشته باشد، گفت: قرار است در نشستهای مربوط به بررسی وضعیت پایداری شبکه برق استان، الگوهای مختلف هواشناسی مورد بحث قرار بگیرد.
عبیات خاطرنشانکرد: در صورتی که این الگوها نشان دهنده ایجاد شرایط مشابه در هفته جاری باشد، تصمیمات لازم طی ساعات آینده ویژه هفته آینده، اعلام و ابلاغ خواهد شد.
شرکت برق منطقهای خوزستان علاوه بر اینکه تامین کننده برق این استان است، نیاز استان کهگیلویه و بویراحمد( به میزان ۴۵۰ مگاوات در روز گذشته) را بر عهده دارد.
بیشترین زمان پیک مصرف برق در خوزستان بین ساعت ۱۳تا ۱۷ است که از همین رو بیشترین قطعیهای پراکنده در مناطق مختلف در این دوره زمانی رخ میدهد.
بنا بر دستور استاندار خوزستان همزمان با افزایش دمای هوا ادارات دولتی طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هفته جاری تعطیل اعلام شدند.
همچنین ساعت کاری ادارات استان از ۳۱خردادماه تا ۱۴ شهریورماه امسال ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ دقیقه تعیین شده است تا در مصرف برق در استان صرفه جویی شود.
نظر شما