به گزارش روز جمعه پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، «محمود محمودزاده» افزود: وزارت راه و شهرسازی در راستای جدا کردن بازار مصرف از بازار سرمایه، روی این موضوع متمرکز است تا واحدهایی را که در قالب طرح ملی با مشارکت بخش خصوصی در دست ساخت قرار دارد را با قیمت مناسبتر از قیمتهای فعلی بازار به متقاضیان واقعی مسکن، عرضه کند.
وی درباره برنامهها و سیاستگذاریهای وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی بازار مسکن، کنترل قیمتها و کاهش آن به میزانی که برای مصرف کنندگان واقعی قابل معامله باشد، گفت: قوانینی که در جریان تصویب است، چه پیشنهادهای دولت و چه طرحهایی که در مجلس در حال بررسی است، چنانچه زودتر عملیاتی و ابلاغ شوند روی بازار مسکن و کنترل قیمتها، تاثیر میگذارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این مطلب که بازار مسکن در شرایط فعلی اقتصادی متاثر از بازارهای مجاور همچون طلا و ارز است، توضیح داد: استراتژی دولت و وزارت راه و شهرسازی، جدا کردن بازار مصرف از بازار سرمایه گذاری است.
میانگین قیمت هر مترمربع واحد آپارتمانی مسکونی پایتخت در تیر امسال نسبت به خرداد افزایش در حدود ۲ میلیون تومانی را تجربه کرد.
خرداد امسال هرمترمربع واحد مسکونی آپارتمانی در برخی مناطق پایتخت با قیمت بیش از ۱۹ میلیون تومان معامله شد که این رقم در تیر به حدود ۲۱ میلیون تومان، افزایش یافت.
نظر شما