۱۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱
کد خبر: 83892410
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

کاهش ۴۳ درصدی فوتی‌های کرونا در دماوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱
کد خبر: 83892410
کاهش ۴۳ درصدی فوتی‌های کرونا در دماوند

تهران – ایرنا - رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند گفت: با توجه به افزایش تعداد بستری‌های بیمارستان سوم شعبان دماوند در پیک دوم کرونا نسبت به پیک اول، شاهد کاهش ۴۳درصدی فوتی‌های کرونا در منطقه نسبت به پیک اول شیوع بیماری هستیم.

مسعود مسلمی‌فرد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به شرایط کنونی بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند به عنوان تنها بیمارستان نگهداری بیماران کرونایی در منطقه، اظهار داشت: وضعیت بیمارستان به لحاظ تعداد بیماران نسبت به پیک قبلی بسیار افزایش داشته است، همچنین مدت زمان بستری شدن بیماران در بیمارستان بیشتر شده و حال بیماران بدتر است.

این مقام مسئول بیان داشت: بطوری که تعداد سی‌تی اسکن‌های بصورت روزانه از حدود ۳۰ مورد به حدود ۵۰ مورد رسیده است و همچنین در این مدت روزانه حدود ۳۰ تخت بیمارستان به بیماران کرونایی اختصاص می یابد.

وی ادامه داد: اما طبق آمار و روند درمان بیماران کرونایی منطقه، نسبت به پیک اول با توجه به نوع تغذیه و اقدامات انجام شده شاهد کاهش ۴۳ درصدی فوتی‌های دماوند نسبت به پیک اول هستیم.

این مقام مسئول این میزان کاهش را با توجه به شرایط و تجارب و تسلط جامعه نسبت به بیماری عنوان کرد و افزود: علیرغم اینکه در کشور تعداد فوتی‌ها افزایش داشت اما در شهرستان دماوند خوشبختانه افزایشی نداشتیم.

مسلمی‌فرد ادامه داد: هم اکنون حدود ۶۰درصد بستری شدگان ساکن شهرستان دماوند و ۴۰ درصد غیربومی از مناطق بومهن، پردیس و مسافران گذری از مسیر هستند و شهر دماوند نسبت به نقاط دیگر بستری‌های کمتری داشته است.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند تصریح کرد: متاسفانه هنوز روند بستریها کاهش نیافته است و این موجب می‌شود که در آینده در بیمارستان دچار مشکل شویم، از این رو به مردم توصیه اکید می‌شود حتما ماسک بزنند، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و دست‌ها را مرتب بشویند.

اجرای طرح "همراه بیماران جهادی" در بیمارستان سوم دماوند

وی با اشاره به این طرح افزود: با توجه به شرایط و تجارب کسب شده در بیمارستان و تلاش پرستاران، توانستیم شرایطی را ایجاد کنیم که وضعیت بهتری برای بیماران بستری فراهم شود اما هم اکنون با معضلی به نام سندروم خستگی پرستاران مواجه شده‌ایم.

این مقام مسئول ادامه داد: برای پیشگیری از فرسودگی کادر پرستاری، طرح "همراه بیماران جهادی" توسط داوطلبان مطرح شده است و افرادی که بعنوان همراه بیمار در بیمارستان حاضر می‌شوند بصورت داوطلب نذر سلامتی خود را برای خدمت به بیماران قرار دهند و در قالب شیفت‌های ۱۲ ساعته به عنوان همراه بیمار کمک کننده بخش پرستاری باشند.

مسلمی فرد بیان کرد: علاقه مندان برای ورود به این موضوع با بیمارستان سوم شعبان یا هلال احمر یا دفتر بسیج مسجد جامع دماوند تماس بگیرند تا در یک برنامه‌ریزی از آنان به عنوان همراه بیماران بهره‌مند شویم.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند گفت: این اقدام می‌تواند برای کادر پرستاران و درمان بسیار انرژی بخش و شایسته باشد و به مدافعان سلامت کمک ویژه ای شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha