"امیر مطلوبی" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ساماندهی و آسفالت راه دسترسی به این جاذبه طبیعی ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانغربی هزینه شدهاست.
وی با بیان اینکه پیش از گردشگران برای عزیمت و دسترسی به این جاذبه طبیعی با جاده نامناسب مواجه بودند، اظهارداشت: با آسفالت این رشته جاده گردشگری، راه دسترسی از داخل روستای "بدرلو" تا اثر طبیعی چمن متحرک "چملی گول" تکاب هموار شده و هم اکنون دسترسی گردشگران و طبیعتگردان به این جاذبه با سهولت امکانپذیر است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تکاب ادامه داد: همچنین با احداث یک رشته جاده میانگذر به طول چهار کیلومتر، راه دسترسی مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان به جاذبه طبیعی و گردشگری چمن متحرک "چملی گول" این شهرستان حدود ۵۰ کیلومتر کوتاهتر میشود.
"مطلوبی" با بیان اینکه در حال حاضر گردشگران برای عزیمت به چمن متحرک از مجموعه تخت سلیمان بیش از ۶۷ کیلومتر راه طی میکنند، اضافه کرد: با احداث این جاده میانگذر گردشگری، فاصله بین این محوطه باستانی و جاذبه طبیعی چمن متحرک به ۱۷ کیلومتر کاهش مییابد و گردشگران بدون مراجعه به شهر تکاب از محدوده سه راهی بابانظر از مجموعه تخت سلیمان به چمن متحرک میروند.
وی با اشاره به اینکه این جاده میانگذر زیرسازی و تعریض شده بیان کرد: برای تسریع در احداث این محور گردشگری ۲۸ میلیارد ریال اعتبار دیگر درنظر گرفته شده که امسال هزینه خواهدشد.
«چملی گول» یا چمن متحرک تکاب در ۱۷ کیلومتری شمال شرقی این شهرستان و در روستای هدف گردشگری «بدرلو» از دهستان افشار بخش مرکزی واقع شده است؛ وجود چمن متحرک، روستای بدرلو را در فصلهای بهار و تابستان به یکی از گردشگرپذیرترین روستاهای آذربایجانغربی تبدیل کردهاست.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است و بیش از ۱۷۰ اثر میراث فرهنگی و گردشگری تاریخی و طبیعی ثبت شده ملی دارد؛ آثار این مجموعه یکی از مهمترین مقصدهای گردشگران خارجی در سفر به ایران است.
چمن متحرک «چملیگول» ، آبشار دوقلوی «قینرجه»، زندان سلیمان، مجموعه چشمههای آبگرم احمدآباد و قینرجه، کاخها و خانههای اربابی از سایر آثار طبیعی و تاریخی شهرستان تکاب است.
نظر شما