اقبال عباسی روز شنبه در شورای هماهنگی بانکهای چهارمحال و بختیاری که با حضور مدیرعامل بانک رفاه کارگران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی این استان برگزار شد افزود: مدیری که مسوولیت میپذیرد باید ریسکهای مدیریتی را هم بپذیرد و در عین حال که به قانون عمل میکند، با ابتکار عمل و استفاده از ظرفیتهای موجود، جذب سرمایهگذار و پیشبرد بهتر امور استان را تسهیل کند.
وی ادامه داد: مدیران استان در مقایسه با سایر استانهای کشور از قدرت ریسکپذیری کمتری برخوردارند که باید این موضوع ریشهیابی شود ،چرا که در برخی موارد اجرای سختگیرانه قوانین در برخورد با سرمایهگذاران به منافع استان آسیب میزند.
عباسی، تکریم سرمایهگذار و مشتریمداری را الزامات مدیریتی دانست و تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی باید همه دستگاهها و نهادها همراهی کنند و در جذب سرمایهگذار رونق تولید بیش از پیش گام برداریم.
استاندار چهارمحال و بختیاری در عین حال از برخی واحدهای تولیدی بزرگ مستقر در این استان انتقاد کرد و گفت: این واحدها از مشوقهای این استان برخوردارند اما تراکنشهای مالی و صادرات خود را از دیگر استانها پیگیری میکنند.
عباسی تصریح کرد: امید است قانونی تصویب شود تا سرمایهگذاران را ملزم کند که حسابهای مالی و صادرات خود را در همان استانی که کارخانه احداث کردهاند پیگیری کنند.
وی با استمداد از هماستانیهای مقیم تهران برای راهاندازی طرحهای بزرگ تولیدی در این استان، افزود: در این استان مطالعات خوبی در حوزه شناسایی ظرفیتهای نسبی استان مبتنی بر سند آمایش سرزمین، سند توسعه روستایی و سند توسعه شهرستانها انجام شده و میطلبد تا با جذب سرمایهگذاران طرحهای بزرگی در استان شکل گیرد.
عباسی همچنین با قدردانی از خدمات بانکهای استان، خاطرنشان کرد: بانکها امانتدار پول مردم هستند و باید منابعی را که در اختیار دارند به درستی مدیریت کنند تا با مشکل وصول این منابع مواجه نشوند از همین رو میتوان با مدیریت صحیح هم به اصول مشتری مداری پرداخت و هم منابع پرداختی را به موقع وصول کنند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان است که موقعیت استان در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت از جمله ظرفیتهای نسبی آن به شمار میرود.
نظر شما