بیماران اورژانسی غیرکرونایی از مراجعه به بیمارستان خودداری نکنند

ساری - ایرنا - متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: با توجه به شیوع گسترده بیماری کووید-۱۹ بسیاری از بیماران اورژانسی به بیمارستان ها مراجعه نمی کنند که این موضوع باعث وخیم ترشدن حال بیمار شده و عواقب جبران ناپذیری را برای وی به همراه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا در استان مازندران و به خصوص شهرستان بابل سبب شده برخی بیماران اعم از قلبی و عروقی، دیابت، کلیه، ریه ، چشم و غیره بخاطر ترس از ابتلا به این ویروس به موقع به بیمارستان ها و یا مراکز درمانی مراجعه نکنند و همین موضوع عواقب جبران ناپذیری را برای فرد بیمار به همراه خواهد داشت.

در این میان کسانی هستند که نیاز به جراحی هم دارند ولی بدلیل درگیری تمام بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی و بستری بیماران کرونایی با تعویق انداختن عمل ها قصد دارند از شیوع کرونا و درگیر کردن خود و خانواده شان از ابتلا به این ویروس جلوگیری کنند.

متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه حال بیماران اورژانسی غیرکرونایی در صورت عدم مراجعه به موقع به بیمارستان‌ها به جهت ترس از کرونا وخیم تر می شود، گفت: بسیاری از خانواده ها از ترس ابتلا به این ویروس کشنده برای ادامه روند درمانی خود و یا پدر و مادرشان به مطب پزشکان، مراکز درمانی و بیمارستان ها مراجعه نمی کنند که این موضوع سبب وخیم تر شدن حال بیمار و یا در نهایت مرگ وی می شود.

دکتر فرهاد باقریان افزود: همانطور که مستحضرید موج دوم کرونا باعث ایجاد همه گیری در سطح شهر با آماری به مراتب بالاتر از موج اول شده و حدود ۴۰ درصد بیمارستان های سطح شهر از بیماران کرونایی پر شده است. در این میان بیماران اورژانسی نیازمند به بستری با علائمی غیر از کرونا از ترس وجود کرونا متاسفانه به بیمارستان ها مراجعه نمی کنند و عواقب وخیمی در منزل برایشان رخ می دهد.

متخصص طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: باید با کمک هم از پیشرفت این زنجیره انتقال با راهکارهای ساده ای که وجود دارد جلوگیری کنیم و تا آنجایی که ممکن است در تمام موارد از ماسک استفاده کنیم.

دکتر باقریان با اشاره به اینکه شست و شوی دست با آب و صابون و مواد ضدعفونی کننده فراموش نشود؛ توصیه کرد: از تجمعات دوری و از سفرهای بی مورد پرهیز و از مراجعه به بیمارستان ها در صورتی که بیماران نیاز به بستری اورژانسی ندارند خودداری کنید.

وی ادامه داد: اگر علائم خفیفی در شما وجود دارد در منزل بمانید قرنطینه خانگی را رعایت کنید و در صورت وجود علائمی مثل تب بالا، سرفه های خشک و تنگی نفس با مشاوران پزشکی تماس بگیرید.

مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: من و همکارانم تا جان در بدن داریم از هیچ تلاشی برای کمک به بیماران اورژانسی دریغ نخواهیم کرد.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۵۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بابل بستری و در مقابل ۳۰ بیمار کرونایی از مراکز درمانی ترخیص شده اند  و آمار کل بستری این نوع بیماران به ۳۳۰ نفر افزایش یافته است.

تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبت های ویژه در بیمارستان های بابل نیز به ۵۱ نفر رسیده است.
زنگ خطر ورود بیماری کووید ۱۹ به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

بستری بیماران کرونایی در بابل که از مدت سه ماه اخیر به کانال افزایشی برگشته است، همچنان روند افزایشی را ادامه می‌دهد. از ۱۴ تیرماه که وضعیت قرمز کرونایی در بابل اعلام شد برای توقف روند افزایشی بستری بیماران کرونایی محدودیت هایی اعمال شده است که تاکنون نتوانسته روند افزایشی روزانه بستری بیماران را متوقف و به کانال نزولی برگرداند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از  ۵۲۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان تحت پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha