ماشاالله میرزاحسینی شبانگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: شورای نظارت باید با اتخاذ تدابیری ویژه به مدارس در شرف ورشکستگی استان کرمان کمک کند که از شرایط دشوار فعلی گذر کنند.
وی با تاکید بر اینکه برخی مدارس و اصناف استان کرمان تاثیر بسیاری از کرونا گرفته اند، ادامه داد: این اتفاق در حالی رخ میدهد که تسهیلات پرداختی به آنان بسیار ناچیز بوده است.
معاون تربیتبدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه حوزه سلامت نوک پیکان فعالیتهای آموزش و پرورش است اظهار داشت: بخشنامهها وظیفه تمام بخشها را در شرایط کرونا مشخص کرده و آموزشها از طریق فضای مجازی و کمپینهای مختلف و ساخت کلیپها ارائه میشود.
کمبود فضای آموزشی مدارس در کرمان
میرزاحسینی تصریح کرد: شهر کرمان از نظر فضای فیزیکی مدارس مشکل دارد و برخی کلاسها با ۳۸ نفر دانشآموز تشکیل میشوند.
وی افزود: زمین مورد نیاز برای ساخت و ساز مدارس در شهر کرمان در اختیار نیست در حالی که خیران همکاری مناسبی با اداراهکل آموزش و پرورش دارند و برای توسعه فضاهای آموزشی اعلام آمادگی کردهاند.
معاون تربیتبدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمان، علت فشردگی دانش آموز در مدارس را مهاجرتهای بیرویه اعلام کرد و یادآور شد: مدارس بسیاری در برخی مناطق این استان به علت محرومیت احداث شده که بدون استفاده ماندهاند.
مدارس کرمان از ۱۵ شهریور بازگشایی میشود
وی با بیان اینکه بر اساس وضعیت کرونا سه فرض را برای ارائه آموزشها در نظر گرفتیم گفت: مدارس هم اکنون کارهای ثبتنام و پیش کلاس ها را انجام میدهند.
میرزاحسینی ادامه داد: مدارس استان کرمان از روز ۱۵ شهریورماه جاری به صورت حضوری، نیمه حضوری و مجازی برگزار می شود.
اصل آموزش در مدارس کرمان بر استفاده از شبکه شاد است
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش استان کرمان در شرایط کرونا اصل را بر ارائه آموزشها با استفاده از شبکه شاد قرار داده و این نرم افزار که سال ها راکد مانده بود با شیوع کرونا به صورت اجباری اجرایی شد.
این مقام مسئول افزود: شبکههای اجتماعی برای ارائه آموزش به دانشآموزان در مرحله تقویت زیرساختها قرار دارند و آموزش و پرورش در این زمینه امکانات مختلفی در شبکه شاد قرار داده است.
وی تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش با استفاده از این شبکه به صورت آنلاین با مدیران مدارس سایر کشور جلساتی میگذارد و شبکه شاد محدودیتی در تعداد کاربران ندارد که این امر یک امتیاز برای آن محسوب میشود.
میرزاحسینی گفت: شبکه شاد از نظر نرم افزاری تقویت شده و در صورتیکه مشکل شبکه اینترنت وجود نداشته باشد، برای انجام آموزشها استفاده میشود.
وی ادامه داد: شبکه شاد به مدیران مدارس اجازه میدهد که برای هر کلاس یک گروه را تشکیل دهند و امکان حضور و غیاب و تدریس نیز در آن وجود دارد.
معاون تربیتبدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان داشت: ضعفهای شبکه شاد رفع شده و مشکلی برای آغاز کلاسها از طریق فضای مجازی در روز ۱۵ شهریورماه سالجاری وجود ندارد.
مشکلی برای برگزاری کلاسهای حضوری و مجازی در کرمان وجود ندارد
وی گفت: ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمان در برگزاری کلاس های حضوری نیز مشکلی ندارد و در این راستا چهار میلیارد تومان کمک برای تامین اقلام بهداشتی به مدارس پرداخت کردیم لذا مشکلی در برگزاری حضوری کلاس ها نخواهیم داشت.
میرزاحسینی ادامه داد: خوشبختانه تمامی مدارس استان کرمان به شبکه اینترنت متصل هستند و شبکه شاد امکان استفاده از شبکه بیسیم را دارد و در کنار آن از ظرفیت تلویزیون هم استفاده میشود.
وی افزود: ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمان برای ارائه آموزشها در روستاهای دورافتاده استان کرمان از راهور آموزشی بهره گرفته است.
سه درصد از اضافه وزن دانشآموزان کرمانی امسال کاهش مییابد
معاون تربیتبدنی و سلامت ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: امسال یکی از برنامههای کلیدی ادارهکل آموزش و پرورش این استان کنترل اضافه وزن و چاقی دانش آموزان است و در این راستا زیرساختها و شرایط سنجش و غربالگری دانش آموزان فراهم شده است.
وی با اشاره به اثرات منفی افزایش وزن دانشآموزان بر سلامت آنان تاکید کرد: بنا داریم که تا اسفندماه سالجاری سه درصد از اضافهوزن دانش آموزان را با استفاده از طرحهای مختلف کاهش دهیم.
میرزاحسینی افزود: معلمان ورزشی از هماکنون تمرینات خود را به صورت مدون در فضای مجازی به دانشآموزان ارائه میکنند.
نظر شما