۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۵۶
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 83895458
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اعتراض‌های ضد کرونایی برلین، رهبران آلمان را دچار اختلاف کرد

تهران – ایرنا – رهبران آلمان درپی تظاهرات اخیر مردمی در برلین و بی‌اعتنایی معترضان به رعایت تمهیدات کرونایی، در تصمیم‌گیری برای محدود کردن حق تظاهرات‌کنندگان دچار اختلاف نظر شده‌اند.

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین روز دوشنبه نوشت، مقام های آلمان اعلام کردند که ۲۰ هزار نفر روز شنبه در اعتراض به محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با کرونا، در برلین تظاهرات کردند.

سازمان دهندگان این تجمع اعتراضی، شمار معترضان را یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کردند، اما پلیس این ادعا را رد کرد.

این تجمع در پی بی توجهی معترضان به هشدارهایی مبنی بر استفاده از ماسک یا رعایت فاصله ۱.۵ متری، از سوی پلیس به هم خورد.

درجریان تلاش پلیس برای پایان دادن به این تجمع، برخی معترضان اقدام به خشونت کردند. براساس اعلام پلیس آلمان، ۱۳۳ نفر بازداشت و ۴۵ افسر پلیس زخمی شدند. همچنین چند خبرنگار مورد حمله فیزیکی یا لسانی قرار گرفتند.

این تجمع با انتقاد اکثر احزاب سیاسی آلمان همراه بود. «ساسکیا اسکن» رئیس سوسیال دموکرات‌های آلمان از پلیس به دلیل مداخله دیرهنگام انتقاد کرد.

در این میان، نگرانی‌هایی در ارتباط با شمار فزاینده افرادی که تمهیدات ضد کرونایی دولت را رد می کنند و همچنین درمورد تاثیر احتمالی اعتراض‌ها بر میزان ابتلا به کرونا در آلمان وجود دارد.

میزان ابتلا به کرونا در آلمان در دو هفته گذشته به حدی رسید که از اواسط ماه می (اواخر اردیبهشت ماه) بی سابقه بود.

«استفان مایر» سخنگوی داخلی اتحادیه اجتماعی مسیحیان، شرکت کنندگان در تجمعات اعتراضی را احمق نامید، از این جهت که آنچه را در کشورهای دیگر که مدیریتی بر مهار کرونا نداشته اند، نمی بینند.

برگزارکنندگان اعتراض ها در آلمان به طور کلی نیازی به کسب مجوز ندارند، اما به طور معمول تجمعات باید از قبل ثبت شود.

تجمعات بزرگ در ۱۶ ایالت آلمان در ماه های اول همه گیری کووید – ۱۹، ممنوع اعلام شد، اما به تدریج از شدت محدودیت‌ها کاسته شد.

«آرمین شوستر» عضو اتحادیه دموکرات مسیحی گفت: وقتی تجمعات تهدیدی برای مردم است، باید تحت مقررات بسیار سخت برگزار شود و یا اصلا مجوز آن صادر نشود.

«هلموت ددی» رئیس انجمن شهرهای آلمان که حافظ منافع ۲۰۰ شهرداری است، گفت اگرچه حق برگزاری تجمعات، از ارزش بالایی برخوردار است، اما تبدیل صحنه اعتراض‌ها به کانون شیوع کرونا، قابل قبول نیست.

وی افزود: نادیده گرفتن قوانین و مقررات در چنین فضای محدود شده‌ای، غیرمسئولانه است.

با این حال، «ولفگانگ کوبیکی» نائب رئیس پارلمان آلمان با معترضان ابراز همدردی کرد و گفت: در میان معترضان، کسانی هستند که گیج شده‌اند، زیرا نمی‌دانند که چرا این تمهیدات اجرا می‌شود.

وی افزود: سیاستمداران دقیقا به این افراد درمورد هدف تدابیر در نظر گرفته شده، توضیحی نداده‌اند.

بسیاری از مردم آلمان محدودیت‌هایی مانند استفاده از ماسک در فروشگاه‌ها را مراعات کرده‌اند. اما دولت این کشور محدودیت‌های دیگری را نیز وضع کرده است؛ از جمله آزمایش اجباری کرونا برای کسانی که از سفر به مناطق پرخطر بازگشته‌اند.

 هزاران نفر از مردم آلمان روز شنبه با برگزاری تظاهراتی در برلین، به محدودیت‌های سختگیرانه برای مقابله با کرونا اعتراض کردند. معترضان گفتند که محدودیت‌های کرونایی، آزادی‌ها و حقوق آنها را سلب کرده است.

در مجموع، ۲۱۱ هزار و ۵۶۷ نفر در آلمان به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۹ هزار و ۲۲۶ نفر فوت کرده و ۱۹۳ هزار و ۶۰۰ نفر بهبود یافته اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha