پس از بازگشایی مشاغل در دوران کرونا، چنین پوششهایی که به سادگی روی دستگیره در و وسایل شخصی قابل اعمال است، بسیار مفید خواهد بود.
موسسه واترلو در تلاش است تا با استفاده از فناورینانو، ویروس کووید ۱۹ را از بین ببرد، برای این کار آنها به دنبال ایجاد یک سطح ضدویروس هستند که با اسپری کردن ایجاد شود، این پروژه بهصورت مشترک با همکاری موسسه فناورینانو دانشگاه واترلو و آزمایشگاه نوآوری SiO۲ انجام میشود.
این اسپری قادر خواهد بود تا به محض تماس با ویروس کووید ۱۹ آن را از بین ببرد.
به گزارش ستاد فناوری نانو، سوشانت میترا از محققان این پروژه توضیح داد: «ویروس کووید ۱۹ میتواند تا ۲۴ ساعت و شاید هم بیشتر روی سطح زنده بماند، بهمنظور محافظت از نیروی انسانی در بخش پزشکی و عموم مردم، مهم است که بلافاصله هنگام تماس ویروس با سطح، ویروس از بین برود، کار ما تولید پوشش ضدویروسی است که این کار را انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: ۶ یا هفت ماه تا عرضه این محصول باقی است و در این مسیر ما از همکاری آزمایشگاه نوآوری SiO۲ استفاده کردیم که تجربه تجاریسازی صنعتی پوششها را دارد، این آزمایشگاه پیش از این برای از بین بردن عوامل بیماریزا نظیر ایکولا، اقدام به تولید پوششهای ضدباکتری و ضدمیکروب کردهاند، ما میخواهیم این محصول در کانادا ساخته شود و بعد در دسترس جهانیان قرار دهیم.
بروس جانستون از آزمایشگاه نوآوری SiO۲ نیز گفت: پوششهایی که به سرعت پاتوژنها را خنثی می کند و مانع از گسترش بیماری میشود، کاهش میزان آلودگی موجب نجات جان انسانها میشود.
تحقیقات این گروه نشان میدهد که این سطح آب را جذب نمیکند و همچنین به غشاء لیپیدی ویروس آسیب میزند، این گروه قرار است این محصول را در قالب اسپری یا غوطهوری ارائه کنند، کارکنان بخش سلامت میتوانند این محصول را روی ادوات محافظت شخصی خود اسپری کنند و با این کار قطرات حاوی ویروس روی ماسک یا وسایل آن نمیچسبد.
به اعتقاد محققان این پروژه، بعد از بازگشایی اقتصاد و بازگشت کامل مردم به محل کار به این نوع پوششها نیاز خواهد بود تا بتوانند در دراز مدت سطوح را تمیز نگه دارند.
نظر شما