تشریح فعالیت مجازی نمایشگاه جشنواره حرکت

تهران- ایرنا- مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، چگونگی فعالیت مجازی نمایشگاه جشنواره بین‌المللی حرکت را تشریح کرد.

محمدهادی عسکری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به آغاز مراسم آنلاین نمایشگاه جشنواره بین المللی حرکت، اظهار داشت: نمایشگاه جشنواره بین‌المللی حرکت که فرایند دریافت آثار آن در سال گذشته انجام شد، به‌دلیل شیوع ویروس کووید ۱۹ و با توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های جدید و به‌صورت مجازی از امروز آغاز شد.

وی با اشاره به بخش های مختلف این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه مجازی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فعال در دوازدهمین جشنواره هر یک در غرفه‌های مجازی خود به نمایش دستاوردهای انجمن‌های علمی‌دانشجویی دانشجویان خود پرداختند. در کنار غرفه‌های دانشگاهی، چهار بخش ویژه اتحادیه‌های انجمن‌علمی دانشجویی، بخش بین‌الملل، انجمن پویا و بخش ایده‌شو نیز به نمایش گذاشته می‌شود.

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم افزود: سامانه مجازی نمایشگاه این جشنواره به آدرس اینترنتی festival.isic.ir افتتاح شد و پس از ۲ روز بازدید از نمایشگاه، سه شنبه ۲۱ مرداد ماه مراسم اختتامیه جشنواره به صورت برخط و با حضور مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد. در مراسم اختتامیه، علاوه بر اجرای برنامه‌های مختلف، برگزیدگان جشنواره دوازدهم در بخش بین الملل و دانشگاه های داخل معرفی می شوند.

عسکری گفت: در این جشنواره آثار انجمن‌های علمی‌ دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور که در ۹ حوزه کارآفرینی، کتاب، انجمن برتر، بخش ویژه، مسابقه، نشریه، فعالیت خلاقانه، محتوای دیجیتال و اختراع به رقابت پرداخته اند، معرفی می شود. همچنین علاوه بر رونمایی از تندیس جشنواره، دانشگاه برتر در حوزه فعالیت‌های علمی‌دانشجویی و همچنین اتحادیه های برتر نیز معرفی خواهد شد.

وی درباره آثار راه یافته به جشنواره بین المللی حرکت، گفت: این جشنواره در مجموع هزار و ۵۴۸ اثر از ۱۰۴ دانشگاه دریافت کرد. مجموعه آثار دریافتی در این جشنواره به تفکیک ۲۹ درصد علوم مهندسی، ۲۷ درصد علوم انسانی، ۱۵ درصد علوم پایه، ۱۷ درصد علوم کشاورزی، همچنین ۸ درصد هنر و معماری است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درباره بخش بین الملل جشنواره ملی حرکت، اظهار داشت: در بخش بین‌المللی نزدیک به ۳۰ هزار دانشجو از ۱۲۷ کشور جهان ثبت نام کردند که ۱۶۵ اثر برای بخش نمایشگاهی ثبت شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha